Ufolog Deniken je siguran: Krug u žitu, blizu Raistinga u Nemačkoj, napravili su vanzemaljci!

Advertisement

Misterija

Da li je misteriozni krug u žitu u bavarskom Raistingu prirodnog porekla? Ili su nam vanzemaljci poslali neku poruku?

Kada se radi o mišljenju čuvenog istraživača Denikena, podrazumeva se ovo drugo. Vanzemaljci su, međutim, ostavljali tragove i na drugim mestima.

Jedan krug u žitu na polju blizu Vajlhajma, na Amerskom jezeru, doveo je do velikog uzbuđenja. Otkad je otkriće obelodanjeno, na hiljade ljudi su dolazili da posmatraju taj oblik sastavljen od tri prstena prečnika 75 metara. Među njima je bilo mnogo njih koji nisu verovali da je krug prirodnog porekla.

Drugi su bili sigurni da se radi o magičnim porukama od strane vanzemaljaca, a koji žele ljudima da pošalju reči ljubavi. Podršku su dobili od istraživača Eriha von Denikena. Za njega je sve jasno: Vanzemaljci su nam poslali poruku. Za impozantni krug u žitu u Raistingu, na Amerskom jezeru, misli da je originalan.

Vanzemaljci nisu fiksirani samo na krugove u žitu. Oni bi i na drugim mestima ostavljali svoje tragove, čak i tada kada je to jedva moguće ljudskim okom prepoznati. Paranormalni fenomeni se ne dešavaju samo u žitnicama. Na jednom polju krompira ili na betonu se, prosto, ne mogu videti“, rekao je Deniken novinama „Bild“.

Taj Švajcarac je suosnivač Istraživačkog društva za arheologiju, austronautiku i SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) koje traži dokaze i znakove vanzemaljskog života na Zemlji. Njegove knjige su širom sveta prodate u oko 63 miliona primeraka.

Ne samo zbog teze da će našu planetu za 20 godina posetiti vanzemaljski gosti. Za ovaj izuzetan susret, preporučio je, moramo biti „veoma mirni, objektivni i spremni za biznis“.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Skandalozno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ufolog Deniken je siguran: Krug u žitu, blizu Raistinga u Nemačkoj, napravili su vanzemaljci!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.