DNEVNI HOROSKOP za 09.07.

Advertisement

Vrt

foto-ilustracija: pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava.

LJUBAV

Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Da se naježiš: Ovako izgleda kad 65.000 ljudi peva čuveni hit grupe „KVIN“ – VIDEO

BIK

POSAO

Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

LJUBAV

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više spavajte

[adsenseyu5]

BLIZANCI

POSAO

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese.

LJUBAV

Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

RAK

POSAO

Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.

LJUBAV

Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuce na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

LAV

POSAO

Neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam.

LJUBAV

Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Nisu znali da postoji: OVAJ snimak je načinjen MINUT pre nego što će doći do atentata na KENEDIJA! – VIDEO

DEVICA

POSAO

Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da vas podrži.

LJUBAV

Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate. Neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

VAGA

POSAO

Ne dopada vam se uloga koju vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo. Različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.

LJUBAV

Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO

Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Procenite svoju ulogu i mesto u saradničkim redovima.

LJUBAV

Važno je da delujete očaravajuce i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

STRELAC

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje poučno na vaš način razmišljanja. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovnoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

JARAC

POSAO

Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše vaše prisustvo.

LJUBAV

Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Neprijatna situacija: Potpredsednik SAD, prilikom posete NASA, pipnuo nešto što NIKAKO nije smeo

VODOLIJA

POSAO

Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razume.

LJUBAV

Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razume.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

RIBE

POSAO

Susret sa jednom osobom otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

(Skandalozno.rs/Izvor:Besno pile.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 09.07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.