Dnevni horoskop za četvrtak, 24. 03.

Advertisement

horoskop

pixabay /skandalozno.rs

Saznajte na kom polju ste danas najjači…

OVAN (21.03.-20.04.)

 

Karijera: Neko remeti vaše poslovne planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.

Ljubav: Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo.

Zdravlje: Jedite više voća i povrća.

 

BIK (21.04.-20.05.)

 

Karijera: Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.

[adsenseyu1]

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.

Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

 

Karijera: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni, očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamenljiva u poslovnim dogovorima.

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Zdravlje: Budite pažljivi u saobraćaju.

 

RAK (21.06.-20.07.)

 

Karijera: Sve ima svoj rok trajanja i svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima.

Ljubav: Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

 

LAV (21.07.-21.08.)

 

Karijera: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Što čvršće stežete nešto veća je verovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše.

Zdravlje: Budite umereniji.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

 

Karijera: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja.

Ljubav: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.

Zdravlje: Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima.

Ljubav: Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nogo što krenete dalje.

Zdravlje: Puni ste energije.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

 

Karijera: Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.

Ljubav: Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacija je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

Zdravlje: Osećate se dobro.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

 

Karijera: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

 

Karijera: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.

Ljubav: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite, nervozni ste.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

 

Karijera: Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.

Ljubav: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.

Zdravlje: Više spavajte.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

 

Karijera: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovne prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli.Svi problemi se rešavaju pre ili kasnije.

Ljubav: Prijaće vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam priušti odgovarajući tretman.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

(O.T./Astro)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 24. 03."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.