Dnevni horoskop za četvrtak, 26. 11.

Advertisement

naocare

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.
Ljubav: Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Posao: Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savet je da se prilagodite i pritajite.
Ljubav: Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.
Zdravlje: Odlično.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklom periodu. Nema razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.
Ljubav: Može vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste videli. Prijatno ćete se iznenaditi.
Zdravlje: Problem sa leđima.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Posao: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju možete da napravite dobar posao.
Ljubav: Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni.
Zdravlje: Važno je da se opustite.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike.
Ljubav: Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.
Ljubav: U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti i zato se suočite sa svim eventualnim problemima.
Ljubav: Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Posao: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova ovo vam nije povoljan period za rasprave.
Ljubav: Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera.
Zdravlje: Nervozni ste.

[adsenseyu1]

STRELAC (23.11.-21.12.)

Posao: Nemojte da očekujete podršku drugih već završavajte samostalno ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.
Ljubav: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.
Zdravlje: Čuvajte se povrede.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.
Ljubav: Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.
Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata.
Ljubav: Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni.
Ljubav: Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao.
Zdravlje: Dobro se osećate.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 26. 11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.