Dnevni horoskop za četvrtak, 5. 5.

mesec

Foto: pixabay /skandalozno.rs

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.

Ljubav: U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumeli i njene potrebe.

Zdravlje: Prihvatite dobar podsticaj, kao priliku da ulepšate svoje raspoloženje.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Ono što zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana.

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.

Zdravlje: Prijaće vam više sna, a obratite pažnju na svoje snove.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad „blic procena“ predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.

Ljubav: Partner ima poverenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.

Zdravlje: Prijaće vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.

Ljubav: U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.

Ljubav: Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.

Zdravlje: Važno je da se sjajno osećate i da održavate dobru kondiciju.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.

Ljubav: Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.

Zdravlje: Potreban vam je mali podsticaj da ulepšate svoje raspoloženje.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija.

Ljubav: Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Poslovna klima nije u potpunosti po vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.

Ljubav: Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku.

Zdravlje: Dobro se osećate kad god učinite nešto korisno.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima. Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete.

Ljubav: Očekuje vas niz lepih susreta sa prijateljima, ali i jedno lepo novo poznanstvo.

Zdravlje: U kući je moguć ozbiljniji vodovodni kvar. Pazite se povreda.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni.

Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna vam je dobra volja, kao početni impuls.

Zdravlje: Priuštite sebi bolju negu u svakom pogledu

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.

Ljubav: Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osećate novi zanos koji vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.

Ljubav: Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.

Zdravlje: Potreban vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.

(Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 5. 5."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.