Dnevni horoskop za nedelju, 13. 09.

Advertisement

znak

Pogledajte šta vam donosi današnji dan kada je u pitanju ljubav, zdravlje i posao.

OVAN

 

POSAO: Imali ste dosta sreće do sada kada je posao u pitanju, ali neophodno je da svoje postupke potkrepite znanjem i iskustvom kako biste postigli ozbiljne rezultate.
LJUBAV: Partner sumnja u vas, ali vi ste toliko zaokupljeni drugim dešavanjima da ni ne primećujete. Obratite pažnju kako ne bi došlo do nesporazuma.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina.

 

BIK
POSAO: Voleli biste da se upustite u novu poslovnu avanturu, ali ste nesigurni u svoje odluke. Potražite savet od nekog starijeg i iskusnijeg.
LJUBAV: Puni ste samopouzdanja i to se odražava i na vaš ljubavni život. Zapašće vam za oko jedan kolega, ali nemojte nepromišljeno da se obavezujete.
ZDRAVLJE: Osećate se odmorno i puni ste elana.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Ne uklapate se u kolegijum i to vas ometa i u obavljanju posla. Gledajte da održite što profesionalniji odnos sa kolegama pa ćete moći da zatražite uslugu koju ćete jednog dana da vratite.
LJUBAV: Nikako da naletite na osobu koja vam odgovara u svemu. Možda bi trebalo da smanjite kriterijume i da budete spremni na kompromis. Niko nije savršen, pa ni vi.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

 

RAK

 

POSAO: Smatrate da niste dovoljno plaćeni i da vas ne cene dovoljno, pa nemate motivacije i želje za rad. Potražite nove prilike za saradnju i otvoriće vam se neke nove opcije.
LJUBAV: Lepo se slažete sa partnerom ali imate utisak da u vašoj vezi nešto nedostaje. Potrudite se da dokučite šta je u pitanju i kako to da rešite ili će dešavanja biti van vaše kontrole.
ZDRAVLJE: Pokrenite se, potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

LAV
POSAO: Dugo očekvana prilika se konačno ukazala, ali vi imate utisak da sada nije vreme. Moguć kraći poslovni put.
LJUBAV: Upoznaćete osobu koja će vas potpuno očarati, ali nemojte se zanositi nerealnim očekivanjima. Nekada stvari nisu onakve kakvim se čine.
ZDRAVLJE: Naspavajte se.

 

DEVICA
POSAO: Brojne prepreke na poslovnom planu vas samo motivišu da budete još odlučniji. Ne ustručavajte se da tražite pomoć kada vam je potrebna.
LJUBAV: Zainatili ste se da osvojite nečije srce i ne prihvatate ni jednu drugu opciju. Budite oprezni, znate kako kažu, pazite šta želite, možda vam se i ostvari.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno i potrebna vam je pauza.

[adsenseyu1]

VAGA
POSAO: Imate utisak da kako rešite jedan problem iskrsne novi. Možda je vreme da promenite taktiku.
LJUBAV: Partner vas obasipa pažnjom, ali vama to ne znači previše, kao da ste već nastavili dalje, samo ste zaboravili njega da obavestite.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja i vrtoglavica.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Očekuje vas značajan napredak na poslovnom planu i brojne prilike za nova korisna poznanstva i kontakte. Moguć manji novčani dobitak.
LJUBAV: Odlično se slažete sa jednim starim prijateljem i pomišljate da tu možda postoji nešto više. Zapitajte se da li je vaš predosećaj dovoljan za rizik.
ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom.

 

STRELAC
POSAO: Ukazala vam se prilika da spojite lepo i korisno, ali pod uslovom da preduzmete određeni rizik. Budite posebno pažljivi sa papirologijom danas.
LJUBAV: Niste sigurni šta želite i partneru to jako smeta. Nemojte previše dugo da razmišljate, možda on nastavi dalje.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

JARAC
POSAO: Posao vas ne zadovoljava, čime se uopšte ne opterećujete. Već tražite novu priliku i uvereni ste da će se ona ukazati. Uprkos tome, ne reagujte ishitreno.
LJUBAV: Čeka vas uzbudljiv period na polju ljubavi. Možete da očekujete stare simpatije i nova uzbudljiva poznanstva. Na vama je kojim ćete putem krenuti.
ZDRAVLJE: Osećate se napeto što se odražava na vaše zdravlje.

 

VODOLIJA
POSAO: Imate priliku da radite posao koji želite, ali je potrebno da otputujete u drugu zemlju na određeno vreme, što je vama samo dodatni bonus. Očekuje vas novčani dobitak.
LJUBAV: Uživate sa partnerom i za vas niko drugi ne postoji. Pokažite mu da je tako, romantični gest ili poklon uvek dobro dođu.
ZDRAVLJE: Imate elana i energije.

 

RIBE
POSAO: Zabrinuti ste zbog situacije na poslu koja nikako da se smiri. Obaveze i stres počinju da utiču i na vaš privtni život. Neophodno je da postavite određene granice.
LJUBAV: Pogrešno ste protumačili nečije namere, jer ste ishitreno reagovali. Ne ponavljajte istu grešku dva puta.
ZDRAVLJE:Povedite računa o higijeni.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za nedelju, 13. 09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.