Dnevni horoskop za nedelju, 22. 11.

Advertisement

znak

Završetak ove nedelje pun je varnica prema zodijaku.

OVAN

Karijera: Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj.

Ljubav: Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve.

Zdravlje: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

 

BIK

Karijera: Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima.

Ljubav: Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi „emotivni zidovi“ koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje.

Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

Karijera: Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

 

RAK

Karijera: Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.

Ljubav: Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim „teškim mislima“.

 

LAV

Karijera: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima.

Ljubav: Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

 

DEVICA

Karijera: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje.

Ljubav: Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate.

Zdravlje: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

 

VAGA

Karijera: Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite.

Ljubav: Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji.

Zdravlje: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

ŠKORPIJA

Karijera: Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

[adsenseyu1]

STRELAC

Karijera: Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje.

Ljubav: U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti.

Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

 

JARAC

Karijera: Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate.

Ljubav: Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere.

Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

 

VODOLIJA

Karijera: Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje.

Ljubav: Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu.

Zdravlje: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

 

RIBE

Karijera: Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente.

Ljubav: Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

(astro /dnevno)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za nedelju, 22. 11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.