Dnevni horoskop za nedelju, 26. 07.

Advertisement

znak

Pogledajte šta vas očekuje danas na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

 

POSAO: Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste dobili ono što želite, ali u skladu sa nastojanjima ostalih kolega.
LJUBAV: Partner sumnja u vas jer niste bili u potpunosti iskreni u prošlosti. Nemojte olako da shvatate njegove brige, već otvoreno razgovarajte.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

BIK
POSAO: Isključujete mogućnost saradje sa nekim ko vam nije po meri i kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
LJUBAV: Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe. Imate tendenciju da progovorite pre nego što razmislite jer mislite da vam oni to neće uzeti za zlo.
ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Angažujte se više ako želite da napredujete. Niko vam ništa neće dati, morate da se izborite za svoje mesto u kolektivu.
LJUBAV: Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE: Unosite više vode u organizam.

 

RAK

 

POSAO: Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
LJUBAV: Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

LAV
POSAO: U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.
LJUBAV: Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

DEVICA
POSAO: Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da odate utisak sigurnosti i samouverenosti.
LJUBAV: Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će vam tako biti lakše.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

VAGA
POSAO: Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.
LJUBAV: Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Razmislite dobro i budite iskreni i prema sebi i prema njemu.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

 

POSAO:  Sve je moguće, ako pravilno povežete informacije sa kojima raspolažete. Moguć kraći poslovni put.
LJUBAV: Nema razloga da izneverite nečija očekivanja i otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.
ZDRAVLJE: Pod stresom ste i potreban vam je odmor.

 

STRELAC
POSAO: Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Poslušajte savete starijih kolega i mudro ih iskoristite u svoju korist.
LJUBAV: Ugodie sebi i partneru, izdvojite vreme za opuštanje i uživanje, zaslužili ste.
ZDRAVLJE: Moguć problem sa varenjem.

 

JARAC
POSAO: Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.
LJUBAV: Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 

VODOLIJA
POSAO: Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritike. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.
LJUBAV: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

RIBE
POSAO: Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.
LJUBAV: Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.
ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

 (astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za nedelju, 26. 07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.