Dnevni horoskop za petak, 24. 07.

znak

Pogledajte šta vam astrolozi poručuju za današnji dan.

 

OVAN

 

POSAO: Saradnici vas forsiraju da donesete brzu odluku, ali vi smatrate da je bolje da sačekate pogodniji trenutak. Poslušajte svoj osećaj i čekanje će se isplatiti.
LJUBAV: Nemojte da izazivate svađu sa partnerom bez potrebe. Stres ne deluje pozitivno na vaše ponašanje.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno, potreban vam je odmor.

 

BIK
POSAO: Verujete da uvek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Bitno je da verujete u sebe, ali uvek budite na oprezu.
LJUBAV: Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim događajima. Poštujte partnerove želje.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Potrudite se da se uklopite sa svojim idejama u nastojanja kolektiva.
LJUBAV: Stalo vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom kako biste delovali razumno. Međutim, nekada prija da se nekome poverite ako znate da vam to neće posle prebaciti.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima.

 

RAK

 

POSAO: Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost, već iskoristite savete koje vam daje.
LJUBAV: Opustite se u bliskom društvu koje odgovora vašim potrebama i afinitetima. Uživajte u vremenu provedenom sa partnerom.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

LAV
POSAO: Smatrate da se neko u vašem kolektivu ponaša nekorektno. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način i u vašu korist.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom više posvetite pažnje zajedničkim temama koje vas zbližavaju. Ne možete da očekujete da se sve uvek vrti oko vas.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

DEVICA
POSAO: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Smatrate da se vaše kolege nekorektno ponašaju prema vama jer zavisite od njihovog rada.
LJUBAV: Partner smatra da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Zajednička večera i neki lep gest će u potpunosti promeniti situaciju.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima.

[adsenseyu1]

VAGA
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovnoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Morate da funkcionišete kao deo tima kako biste napredovali.
LJUBAV: Lepo se slažete sa partnerom i osećate da je vreme da vaša veza pređe na sledeći korak. Nema potrebe da požurujete partnera, sve ide u pravcu u kome želite.
ZDRAVLJE: Moguća poseta zubaru.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Umesto da se nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima bolje je da povučete konkretan potez. Odlukama koje se baziraju na iskustvu i promišljenosti ćete zadobiti simpatije kolega.
LJUBAV: Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada vam se ne dopadaju.
ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, pijte više vode.

 

STRELAC
POSAO: Ne dopada vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što zaista osećate i to će vam doneti izvesno olakšanje. Nemojte da osećate pritisak zbog tuđih želja i osećanja.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

JARAC
POSAO: Očekujete dobre vesi i finansijski dobitak. Budite strpljivi i čekanje će se isplatiti.
LJUBAV: Partner ne primećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje i to vas nervira. Ukoliko želite da vas bolje razume, neophodno je da razgovarate.
ZDRAVLJE: Pokušajte da nađete više vremena za fizičku vežbu.

 

VODOLIJA
POSAO: Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Pazite da neko ne protumači vaše ponašanje kao razmetanje, nije potrebno da baš uvek ističete svoja dostignuća.
LJUBAV: Partner vas proverava, ali vas to ne dotiče previše. Smatrate da je vaše ponašanje više nego korektno.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

RIBE
POSAO: Smatrate da ste postigli maksimum na trenutnoj poziciji i tražite način da pređete na poziciju na kojoj će vam se otvoriti više mogućnosti. Ako dobro odigrate, možda će vam se želja i ostvariti.
LJUBAV: Partner vam prebacuje da ste previše zauzeti, ali vi smatrate da bi trebalo da ima više razmevanja. Kompromis je pravo rešenje.
ZDRAVLJE: Umorni ste i potreban vam je odmor.

(astro /dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za petak, 24. 07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.