Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. 09.

Advertisement

znakovi

Zvezde su vam za danas pripremile nešto stvarno posebno… 😉

OVAN

Karijera: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.

 

Ljubav: Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
BIK
Karijera: Neko ne odgovara na vaše zahteve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu.

 

Ljubav: Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

Zdravlje:  Odlično se osećate.

 

RAK
Karijera: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.

 

Ljubav: Voljena osoba u duhu dobrih namera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

 

Zdravlje: Više šetajte.
LAV
Karijera: Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.

 

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

 

Zdravlje: Loša cirkulacija.
DEVICA
Karijera: U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte popularne instant recepte.

 

Ljubav: Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

 

Zdravlje: Uzimajte vitamine, ojačajte imunitet.

 

VAGA
Karijera: Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.

 

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

 

Zdravlje: Nervozni ste.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA
Karijera: Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.

Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

 

Zdravlje: Osećate se uglavnom dobro.
STRELAC
Karijera: Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procenite kada treba da preuzmete kontrolu.

 

Ljubav: Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

Zdravlje: Moguća temperatura ili prolazni virus.
JARAC
Karijera: Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

 

Ljubav: Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

 

Zdravlje: Niste u kondiciji.
VODOLIJA
Karijera: Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

 

Ljubav: Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

 

Zdravlje: Problemi sa grlom.
RIBE
Karijera: Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

 

Ljubav: Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

 

Zdravlje: Morate da se aktivirate više fizički.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. 09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.