Dnevni horoskop za sredu, 22. 07.

mesec

Pogledajte šta vam astrolozi poručuju za današnji dan.

OVAN

 

POSAO: Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti.
LJUBAV: U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara na neočekivani način.
ZDRAVLJE: Osećate se umorn, potreban vam je odmor.

 

BIK
POSAO: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
LJUBAV: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Neko iznenada remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.
LJUBAV: U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

 

RAK

 

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
LJUBAV: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

 

LAV
POSAO: Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.
LJUBAV: Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

DEVICA
POSAO: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
LJUBAV: Privlači vas nova vemotivna igra, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

VAGA
POSAO: Očekuju vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika.
LJUBAV: Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

 

POSAO: Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.
LJUBAV: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

STRELAC
POSAO: Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.
LJUBAV: Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem.

 

JARAC
POSAO: Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite.
LJUBAV: Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na to šta unosite u svoj organizam.

 

VODOLIJA
POSAO: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude.
LJUBAV: Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

RIBE
POSAO: Neko vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima.
LJUBAV: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 22. 07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.