Dnevni horoskop za sredu, 8. 6.

Advertisement

horoskop

Foto: pixabay /dnevne.rs

Jesu li vam zvezde za danas pripremile radost i sreću na svim životnim poljima?

 OVAN
Karijera: Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo.
Ljubav: Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti.
Zdravlje: Prijaće vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

BIK
Karijera: Ukoliko vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o vama šire neki „loši glasovi“ i da vas neko sputava.
Ljubav: Delujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
Zdravlje: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rešenja koja nude vaši saradnici.
Ljubav: U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.
Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Karijera: Delujete vrlo zahtevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja.
Ljubav: Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

LAV
Karijera: Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja.
Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje vas sve više podseća na neku dobru i unapred „izrežiranu predstavu“ u kojoj vam se dodeljuje „sporedna uloga“. Promenite tu poziciju.
Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

DEVICA
Karijera: Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspešno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Ljubav: Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i „sitnice“ koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

VAGA
Karijera: Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove.
Ljubav: Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije.
Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA
Karijera: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina.
Ljubav: Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.
Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

STRELAC
Karijera: Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost.
Ljubav: Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.
Zdravlje: Prijaće vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

[adsenseyu1]
JARAC
Karijera: Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak.
Ljubav: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada.
Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

VODOLIJA
Karijera: Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju „skrivene“ pred radoznalim pogledima. Odredjena doza mističnosti, može da vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima.
Ljubav: Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate.
Zdravlje: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

RIBE
Karijera: Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije.
Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja.
Zdravlje: Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

(Astro/Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 8. 6."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.