Dnevni horoskop za subotu, 04. 07.

Advertisement

horoskop

Pogledajte šta vas danas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja.

 

OVAN
Karijera: Umorni ste od posla i obaveza i potreban vam je odmor. Nemojte da obraćate pažnju na sitnice, štedite energiju.
Ljubav: Nemojte da se upuštate u nove avanture, danas nije vaš dan. Sačekajte da vreme uradi svoje.
Zdravlje: Proverite zdravlje i vodite računa o ishrani.

 

BIK
Karijera: Nemojte da se upuštate u rasprave na poslu kako ne bi došlo do nesporazuma. Nekada je bolje svoje mišljenje zadržati za sebe.
Ljubav: Neko vam jasno stavlja do znanja da mu se dopadate, nemojte se praviti da to ne vidite.
Zdravlje: Osećate se odlično.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Finansijskim problemima uskoro dolazi kraj ili bar kraći predah. Prihvatite novu priliku iako vam ne izgleda posebno.
Ljubav: Uživajte u vremenu sa partnerom, provedite opušen dan zajedno.
Zdravlje: Osećate se dobro.

 

RAK
Karijera: Niste posvećeni poslu jer smatrate da vas ne cene i da niste dovoljno plaćeni. Ukoliko smatrate da možete bolje, pogledajte koje su još opcije.
Ljubav: Razočarani ste u partnera i ne možete da pređete preko toga. Uzmite malo vremena za sebe. Sa distance će sve biti jasnije.
Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

 

LAV 
Karijera: Iskoristite priliku da naučite nešto novo, doći e vam dobro u poslu.

Ljubav: Zapostavljate voljenu osobu zbog obaveza. Iskoristite današnji dan da učinite nešto lepo za nju.
Zdravlje: Osećate se malaksalo.

 

DEVICA
Karijera: Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja.
Ljubav: Delujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
Zdravlje: Moguć problem sa stomakom.

[adsenseyu1]

VAGA
Karijera: Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom.
Ljubav: Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
Zdravlje: Osećate se umorno.

 

ŠKORPIJA 
Karijera: Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite i zato osećate nelagodnost pred jednom starijom osobom.
Ljubav: Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu i nemojte dozvoliti da vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.
Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

 

STRELAC
Karijera: Postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju. Neko ne želi da sasluša vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savet koji vam upućuju bliski saradnici.

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku.
Zdravlje: Osećate se dobro.

 

JARAC
Karijera: Nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato trpite poslovni neuspeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja vas ometa u poslovanju.
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po vašoj meri ili uskusu, ali vi se dobro snalazite u svakoj prilici.
Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

VODOLIJA
Karijera: Neko vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese. Neko vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese.
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da se uzbuđujete zbog sitnica koje otežavaju zajednički dogovor.
Zdravlje: Puni ste energije.

 

RIBE 
Karijera: Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.
Ljubav: Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju.
Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

(astro /dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za subotu, 04. 07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.