Dnevni horoskop za subotu, 7. 11.

znak

Da li vam zvezde predviđaju dobar dan?

OVAN 

Karijera: Povoljne finansijske prilike. Smanjićete svoju zavisnost od nekoga ili nečega što će vas činiti vrlo zadovoljnima.

Ljubav: Moguća zbivanja daleko od tuđih očiju. Posvetite se dubokim emocijama i podelite ih s voljenom osobom. Drugi za to ne moraju da znaju.

Zdravlje: Određeni grupni sportovi doneće vam i zdravlje i zadovoljstvo.

 

BIK 

Karijera: Pričekajte samo da se prašina slegne pre nego počnete da donosite ključne odluke. Za sada još plešete kako vam drugi sviraju i moraćete još neko vreme.

Ljubav: Ako ste u vezi neće se dogoditi nikakav eksces, ali određeno nezadovoljstvo uvući će se u krevet poput zmije.

Zdravlje: Stresna situacija uzrokuje probleme sa želucem. Pokušajte da se smirite meditacijom ili jogom.

[adsenseyu1]

BLIZANCI 

Karijera: Finansijska situacija je ćudljiva je poput vas. Činiće vam se kako u jednom trenutku stojite odlično, a već u drugom bićete praznih džepova.

Ljubav: Bilo bi vam najbolje kad biste se povukli malo više u sebe i posvetili svojim mislima.

Zdravlje: Imunitet će biti oslabljen. Pripazite se prehlada.

 

RAK 

Karijera: Sa osobama koje slično razmišljaju kao i vi dolazite do odličnih ideja. Prepustite se svojoj mašti i kreativnosti vam neće nedostajati.

Ljubav: Iako se osećate pritisnuti zahtevima drugih, koji se samo pojačavaju, kao i odgovornošću koju imate, nemojte dozvoliti da vas to uznemirava.

Zdravlje: Energija vam je mnogo niža nego mislite. Morate se posvetiti sebi i odmarati što više.

 

LAV 

Karijera: Nemojte svoje strahove i nervozu rešavati besomučnom kupovinom. Iako je finansijska situacija povoljna to ne znači da sad možete potrošiti sve.

Ljubav: Imaćete malo prilika za druženje sa dragim osobama. Zato iskoristite svaki trenutak koji možete kako biste bili s voljenom osobom ili prijateljima.

Zdravlje: Moguća napetost koja bi mogla uticati na srce. Smirite se i opustite.

 

DEVICA

Karijera: Morate pokazati više vere u sebe i svoje sposobnosti. Do sada ste dosta pričali, sad je vreme za pokret.

Ljubav: Bićete puni nervoze koje ćete se teško rešiti. Držite se čvrsto. Iako sve izgleda grozno, kroz vrlo kratko vreme imaćete čemu da se radujete.

Zdravlje: Treba vam malo više kretanja i malo manje stresa.

 

VAGA 

Karijera: Nemojte nikome obećavati nešto što ne možete sto posto da obavite. I dalje je mnogo bolje nekome reći ne, nego obećati i kasnije ne uraditi isto.

Ljubav: Veoma se trudite i radite na polju veza i odnosa. Bićete vrlo emotivni pa se pripazite kritičnosti prema drugima.

Zdravlje: Osećate se odlično, a energija vam je u porastu.

 

ŠKORPIJA 

Karijera: Pomalo se opuštate, ali vaša spremnost je i dalje nadprosečna. Ako imate dobar plan, onda ga se i držite.

Ljubav: Čini vam se kako će vas određena osoba u potpunosti zaludeti i oteti vam dah u ovo vrlo neobično vreme. Ipak, nemojte se zavaravati bajkama.

Zdravlje: Osećate se odlično. Manje umore rešićete popodnevnim odmorom.

 

STRELAC

Karijera: U zadnje vreme ste morali da se nosite s vrlo nezgodnim astrološkim aktivnostima na poslovnom planu. I dalje nemate satisfakciju koju treba da dobijete za svoj rad.

Ljubav: Stalni partner doneće vam zanimljive dane i večeri. Imaćete mnogo tema za razgovor i uživaćete u vremenu koje provedete zajedno.

Zdravlje: Moraćete se malo više posvetiti zdravijem načinu života, a posebno jela.

 

JARAC 

Karijera: Imate jako puno obaveza, ali sami ste krivi zbog toga. Čini vam se kao da ste sebi nametnuli puno obaveza samo da ne biste nekome morali reći „ne“.

Ljubav: Trebalo bi da se malo povučete iz svog prebogatog društvenog života i posvetite partneru i privatnom ljubavnom životu.

Zdravlje: Vežbe za razgibavanje tela, razbudiće vam i duh.

[adsenseyu1]

VODOLIJA 

Karijera: Sve što vam do sada poslovno nije išlo, krenuće napred. Moraćete sebi oprostiti greške koje ste napravili u prošlosti kako biste krenuli mirne duše napred.

Ljubav: Toliko toga vam se događa na poslovnom planu da privatni jednostavno ne može doći do izražaja. Ipak, da biste se mirne duše mogli posvetiti poslovima, moraćete srediti odnose koje imate s voljenima osobama.

Zdravlje: Osećate se pozitivno. Budite samo malo više smireni kad naletite na prepreku bilo koje vrste.

 

RIBE 

Karijera: Sve svoje ideje moći ćete da realizujete i naravno, da pri tome zaradite neke novce. Finansijska situacija kreće prema gore, ali moraćete da pokažete strpljivost u rešavanju administracije.

Ljubav: Dobijate mogućnost i energiju za ostvarivanje nekih svojih skrivenih želja i ideja. Vaši snovi konačno imaju mogućnost ostvarivanja. Izrazite ih svom partneru ili simpatiji.

Zdravlje: Mogući problemi s mokraćnim kanalima. Čuvajte se prehlade, pogotovo ženski pripadnici znaka.

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za subotu, 7. 11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.