Dnevni horoskop za utorak, 14. 07.

Advertisement

znak
Pogledajte šta su vam zvezde priredile za današnji dan!
 OVAN 

POSAO: Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme. Preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV: Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE: Dobro.

 

BIK
POSAO: Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

 

RAK
POSAO: Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

 

LAV

 

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima, već od sutra.
LJUBAV: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

 

DEVICA

 

POSAO: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet pa od sutra u nove radne pobede.
LJUBAV: Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Danas biste mogli da upoznate zanimljivu osobu.
ZDRAVLJE: Odlično zdravlje.

 

VAGA

 

POSAO: Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.
LJUBAV: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

 

POSAO: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima.
LJUBAV: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

 

STRELAC

 

POSAO: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi sve dok ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

 

JARAC

 

POSAO: Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca. Danas se odmorite, već od sutra na posao.
LJUBAV: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE: Bol u leđima.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV: Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

 

RIBE

 

POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za utorak, 14. 07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.