Dnevni horoskop za utorak, 15. 03.

Advertisement

horoskop

pixabay

Zvezde su nekom pripremile lepa iznenađenja za danas 😉

OVAN

 

POSAO
Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane. Svoju pažnju usmerite na redovne obaveze i držite se samo njih.
LJUBAV
Partner određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa njegovom odlukom. Danas budite “rob svoje ljubavi” i uživajte u tome.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

[adsenseyu1]

BIK
POSAO
Upotrebite svoju inteligenciju sa namerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet. Sve važnije planove ostavite za sutra!
LJUBAV
Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Iako sada sumnjate, videćete da će se isplatiti. Današnji dan je stvoren za romantiku, iskoristite ga!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

BLIZANCI
POSAO
Usmerite svoju pažnju i energiju na rešavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama, njih ipak ostavite za sutra.
LJUBAV
Potrebno vam je veće emotivno razumevanje. Vaš partner ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pa danas otvoreno popričajte o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

RAK
POSAO
Nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist. Radite, budite vredni i čekajte svojih 5 minuta.
LJUBAV
Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Vaša današnja uloga je: idealan ljubavnik!
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

LAV
POSAO
Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima. Postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.
LJUBAV
Sve je moguće promeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila. Danas ćete biti jako privlačni partneru, pa to lepo iskoristite.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.
DEVICA

 

POSAO
Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima. Zato budite dovoljno oprezni i promišljeni.
LJUBAV
Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu. Danas je samo vaš dan!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

VAGA 
POSAO
Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist.
LJUBAV
Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta. Imate utisak da vi i vaš partner sve manje imate zajedničkih stvari. Sedite i dobro razmislite šta vas muči, šta mora da se menja.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA
POSAO
Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.
LJUBAV
Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Danas provedite što više vremena možete sa partnerom, prijaće i vama i partneru.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

STRELAC
POSAO
Dobro razmislite o različitim posledicama koje mogu da uslede nakon vašeg odbijanja. Već od sutra se bacite na posao i dajte sve od sebe da završite ono što se od vas očekuje.
LJUBAV
Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju koja vam se ne dopada. Danas je dan za smirivanje svih problema, pa to iskoristite.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

JARAC 
POSAO
Ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju. Trgnite se već od sutra i sigurno će biti bolje.
LJUBAV
Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i zato se ne zavaravajte da je to moguće prikriti na lak način. Opustite se i uživajte sa partnerom!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

 

POSAO
Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Upotrebite neke svoje skrivene adute.
LJUBAV
Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu. Danas je dan za romantiku, obavezno ga iskoristite.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

RIBE
POSAO
Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju. Pokušrajte danas da se isključite iz svega.
LJUBAV
Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba, a danas ćete je sigurno dobiti!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

(Astro/Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za utorak, 15. 03."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.