Hoćete besplatnu kopiju NOVOG Windowsa 10? Treba da uradite samo ovu jednu stvar… (INFO)

logo

I dok se stvorila prva konfuzija u vezi sa tim da će Majkrosoft davati Windows 10 potpuno besplatno piratima, kompanija je napokon rešila da bude potpuno jasna u vezi sa planovima koji se tiču novog operativnog sistema.

Već znamo da Windows 7 i Windows 8.1 korisnici mogu da računaju na besplatnu verziju novog operativnog sistema (pod uslovom da nadogradnju instaliraju u roku od godinu dana nakon njegovog predstavljanja 29. jula), ali Majkrosoft predstavlja i potpuno nov način kako možete besplatno da dođete do ovog operativnog sistema.

Ukoliko instalirate najnoviju verziju Windows 10 test verzije (preview 10130) na svoj kompjuter i koristite Majkrosoftov nalog koji je registrovan za Windows Insider program, onda ćete dobiti Windows 10 potpuno besplatno.

U pitanju će biti legitimno izdanje, tako da sada možete da instalirate ovu test varijantu i kasnije preuzmete nadogradnju potpuno besplatno.

U slučaju da koristite Windows Xp ili Windows Vista, a želite besplatnu verziju najnovijeg operativnog sistema, jednostavno instalirajte Windows preview i dobićete besplatnu kopiju kada Windows 10 bude spreman 29. jula.

(24sata.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Hoćete besplatnu kopiju NOVOG Windowsa 10? Treba da uradite samo ovu jednu stvar… (INFO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.