ISTINA O ŽIVOTU SLAVNE GLUMICE nakon razvoda od Eštona Kučera

glumica

Foto: printscreen/instagram

Nakon rastanka Demi Mur i Eštona Kučera znali smo da je glumici teško, te da pokušava da se pomiri sa novonastalom situacijom na najbolji mogući način. Međutim, dok on uživa u porodičnom životu sa Milom Kunis, detalji rastanka sa bivšom dragom isplivali su na površinu, i uopšte nisu tako bajni kao što se mislilo…

Naime, nakon što su se Demi i Ešton rastali, glumica je bila u tako lošem stanju da je usledio i nervni slom. Demi je jedne večeri čak i uzela prekomernu dozu lekova posle čega je kolabirala, a usplahiren glas je tada pozvao 911 u pomoć. Taj snimak je procureo u javnost.

Isti glas je rekao i da je glumica „pušila nešto“ slično tamjanu. Inicijalni izveštaji su otkrili da je Demi duže vreme koristila „whip-its“ (male boce kompresovanog azotsuboksida koje se koriste za kuvanje i pečenje, a kada se udahne momentalno diže) i „spajs“ (sintetička marihuana).

Gradski tužilac u Los Anđelesu je tada primenio sve moguće trikove da se „whip-its“ izbriše iz spornog snimka. U vreme kada je Demi doživela napad, Ešton je bio u Brazilu. Pošto je čuo šta se desilo napustio je gig Bruna Marsa i doleteo u Los Anđeles.

Demi je ubrzo iz bolnice puštena kući. Krije se od novinara i ne pojavljuje se u javnosti. U oporavku joj pomaže prvi suprug Brus Vilis. Mesec dana posle napada, Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, zbog problema s drogom i poremećajem u ishrani. Tu je bila u potpunoj izolaciji mesec dana.

Inače, sin Klinta Istvuda je prošle godine otkrio da je Ešton varao Demi Mur sa njegovom tadašnjom devojkom Sarom Lil.

Naravno, Kučer je posle tog javnog otkrića pobesneo i optužio je Istvuda da je to uradio samo da bi obezbedio dodatni publicitet pre premijere svog filma „The Longest Ride“

(Skandalozno.rs/Story/Izvor:noizz.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "ISTINA O ŽIVOTU SLAVNE GLUMICE nakon razvoda od Eštona Kučera"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.