Jezivo proročanstvo Pastora Rikarda Salazara za 2016. godinu – VIDEO

Advertisement

Ilustracija

Vidovnjak Pastor Rikardo Salazar predviđa da će Kina i Rusija započeti rat protiv SAD-a tri meseca nakon što Evropa, zbog najezde izbeglica, zatvori svoje granice.

Svojevrsno zatvaranje granica tj. ograničavanje prolaska izbeglica već se dogodilo pre nepunih mesec dana, što znači da bi nas veliki globalni sukob mogao zadesiti već na leto.

– Osim novog rata, Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne zemljotrese i smrt više od milijardu ljudi – rekao je Salazar u Jutjub videu, ali i najavio novi Hristov dolazak.

Salazar je, inače, peruanski pravnik s adresom u Japanu, a plan mu je da izgradi najveći hrišćanski hram na svetu. Kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svetu.

[adsenseyu1]

Zvučalo vam ludo ili ne, evo što sve predviđa Salazar:

1. April 2016.: Na nebu će se pojaviti zvezda koja će iz noći u noć postajati sve veća. Rusi će potvrditi da je reč o asteroidu koji će se sudariti sa Zemljom.

2. 16. maj 2016.: Asteroid veličine devet kilometara pasće kod obale Portorika. To će dovesti do brojnih zemljotresa, a cunamiji će uništiti obalna područja. Proradiće vulkani, a Kalifornija će nestati.

3. 16. jun, 2016.: Počeće Treći svetski rat između SAD-a s jedne i Rusije i Kine s druge strane. Koristiće se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu.

4. 25. oktobar 2016.: Završiće Treći svetski rat. Pobediće Rusija i Kina jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

5. mart 2017.: Kineski juan postaće prva globalna valuta.

6. Kraj 2018. do sredine 2019. godine: Rusija će napasti Izrael.

7. 2020.: Pojaviće se Antihrist koji će zasedati u Božjem hramu u Jerusalimu. Počeće i otvoreni progon hrišćana.

8. 2023.: Na Zemlju će se vratiti Isus Hrist jer u Bibliji stoji da će Antihrist Zemljom vladati 42 meseca.

Pogledajte video:

(24sata.hr, foto: pixabay)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jezivo proročanstvo Pastora Rikarda Salazara za 2016. godinu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.