Mali trik da da vaš dom izgleda PROSTRANIJE!

jastuk

Foto: Pixabay

Prednost niskog nameštaja je to što dnevnu sobu čini ušuškanom. Nizak nameštaj je sve popularniji u spavaćoj sobi jer „poziva“ na odmaranje i opuštanje.

Nizak nameštaj se obično povezuje sa samačkim životom i boho stilom, ali ako se pažljivo ukombinuje, nema razloga da se ne uklopi u sve, čak i tradicionalne enterijere. Osim toga, vizuelno ne opterećuje prostor pa soba deluje veće.

Dnevni boravak

Prednost niskog nameštaja je to što dnevnu sobu čini ušuškanom. Ljubitelji ovakvih ugaonih garnitura i kauča tvrde da je uživanje u gledanju omiljenih serija na njima mnogo veće nego na nameštaju standardne visine. U otvorenom prostoru, gde su kuhinjski i dnevni boravak jedna celina, razdvojenost trpezarijskog od dela za sedenje možete postići tepisima.

Trpezarija

Zapadnjaci nisu navikli da jedu sedeći na jastucima, ali ako ste ljubitelj istočnjačkih kultura, unesite njihov duh obedovanja u trpezariju. Umesto klasičnog stola poslužiće vam nekoliko stočića za kafu, a za sedenje rasporedite jastuke ili deblje prostirke od bambusa.

Spavaća soba

Nizak nameštaj je sve popularniji u spavaćoj sobi jer „poziva“ na odmaranje i opuštanje. Odličan je izbor za male sobe jer ih čini prostranijim. Umesto klasičnog noćnog stočića, možete staviti poslužavnik i na njemu ređati knjige i neophodne sitnice ili pronađite retro hoklicu za šik efekat.

Nije fora: Hrvat SRBIĆ postao šampion na Svetskom prvenstvu u gimnastici – VIDEO

Dečja soba

Mališani svakako obožavaju da se igraju na podu, pa ih obradujte i napravite oazu na parketu. Pomoći će vam jastučići u obliku životinja i šareni tepih.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Novosti)

Budite prvi sa komentarom na članku "Mali trik da da vaš dom izgleda PROSTRANIJE!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.