Ona je znala da umire, ali je vreme koje je preostalo iskoristila da mužu pronađe novu ljubav!

Advertisement

devojka

pixabay /skandalozno.rs

Kada je 39-godišnja Kler Moremoto saznala da ima bolest motornog neurona, svoje preostalo vreme u životu iskoristila je u pokušaju da svom mužu nađe novu ljubav, koja bi bila i dobra majka njihovo dvoje dece.

Kler je iz bolničkog kreveta suprugu sređivala sastanke. Tražila je pomoć osoblja iz bolnice Veston Hospis u Somersetu, u kojoj je preležala svoje poslednje dane. Iako njen muž Džon nije bio spreman da nađe novu ljubav, Kler je čvrsto odlučila da, kada nje više ne bude, uz Džona mora da bude žena koja će da voli njega i njihovu decu, Džeka (10) i Bena (7), prenosi britanski Mirror.

[adsenseyu5]

Iako ju je bolela činjenica da će Džon da bude s drugom ženom, svoja osećanja je stavila po strani i usredsredila se na ono što će da bude najbolje za njenog muža i njihove sinove.

„Nisam bio spreman, jer sam se bojao kako će sinovi da reaguju. Mogli bi da pomisle da sam pokušao da zamenim njihovu majku“, rekao je Džon.

Kler je preminula u februaru 2007. godine, ali pre toga joj je Džon obećao da će da nađe novu ljubav. To se i dogodilo.

Naime, Klerina želja se ispunila kada je Džon, nekoliko meseci kasnije, upoznao Džuli Mekfarlan, koja je već imala dvoje dece, Izabel i Džona. Džon se zaista zaljubio u Džuli, a porodice su počele da žive zajedno godinu dana kasnije. Par se venčao 2012. godine.

„Tokom svog govora na venčanju, pričao sam o Kler i o vremenu koje smo proveli zajedno. Otkrio sam i njenu želju da upoznam nekog posebnog. Svima sam rekao da mislim da nam se Kler smeši odozgo.“

„Htela je da budemo srećni i mislim da bi i ona bila kada bi videla kako su stvari na kraju ispale“, kazao je Moremoto.

[adsenseyu1]

(magazin.net.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ona je znala da umire, ali je vreme koje je preostalo iskoristila da mužu pronađe novu ljubav!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.