Posle 17 godina sin Lepe Brene PROGOVORIO O OTMICI!

Advertisement

sin

Foto: Telegraf.rs

Kako je Lepa Brena više puta rekla, najdramatičniji i najteži trenutak u njenom i životu cele porodice bila je otmica njenog i Bobinog sina Stefana.

17 godina kasnije, Stefan Živojinović po prvi put je prokomentarisao nemio događaj, a pozitivan stav ovog mladog pevača može biti za primer.

– Sve što se desi treba gledati sa pozitivne strane. Sve što sam ja shvatio je da treba uživati svakog dana jer nikad ne znate šta će da vam se desi. Ne volim da pričam o tome, ne zato što imam traume, odavno sam prevazišao, nego ne dolazim u emisije da bi me ljudi žalili… „Jao, vidi ga, jadan, šta mu se desilo…“ – sa osmehom je rekao Stefan.

 

[adsenseyu5]

Podsetimo, Stefan Živojinović otet je 23. novembra 2000. godine, ispored porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su tada od Brene i Bobe tražili 2,5 miliona maraka, kako bi vratili dete, a do dan danas nije zvanično saopšteno ko je oteo Stefana, i po čijem nalogu.

– Ja sam miroljubiva, ali s činjenicom da nisu otkriveni otmičari moga sina ne mogu da se pomirim. To me boli i izjeda, jer je u pitanju pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi se na mom mestu osećao tako – rekla je jednom prilikom Lepa Brena.

Foto: Printscreen/Telegraf

(Skandalozno.rs/Telegraf.rs/Izvor:“Letnjih 150 minuta“)

 

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Posle 17 godina sin Lepe Brene PROGOVORIO O OTMICI!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.