Pretežak izazov: Ovaj obrok još niko nije uspeo da pojede! – VIDEO

Niko nije uspeo!

Korner Kafe u Portišedu u blizini Bristola trenutno nudi doručak „Monster Mega Challenge“ koji košta 15 funti (oko 20 evra) i sadrži 8.000 kalorija!

U njemu se nalazi ukupno 59 komada hrane i pre nego što prionete morate da popišete saglasnost da jedete na sopstvenu odgovornost. Ako prihvatite, pred vama će se naći po šest komada: slanine, jaja, kobasica, „crnog pudinga“ (nešto kao krvavica) i krompir, dva ometa od po tri jaja, četiri porcije prženih krompirića i gljiva, četiri pohovana kolutića luka, četiri tosta, dve kriške prženog tosta, dve porcije kuvanog paradajza, dve porcije graška i (presudno) polovina grilovanog paradajza.

Izazivači imaju sat i po da očiste tanjir, a uz hranu mogu da biraju između mlečnog frapea ili energetskog pića. Pravilo je da doručak ne smete da delite, morate da imate više od 18 godina i morate da prestanete da jedete ako vam postane loše.

Otkad je izazov postavljen petoro ljudi je pokušalo da ga završi, ali nikome još nije uspelo.

Onaj ko uspe imaće čast da njegova ili njena fotografija visi u restoranu na „zidu šampiona“, dobiće poklon bon za doručak, mini trofej i pobednički prsten. I vrlo verovatno srčani udar.

(skandalozno.rs, index)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pretežak izazov: Ovaj obrok još niko nije uspeo da pojede! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.