Razbojnici koji su nasmejali ceo svet: Ovaku pljačku šoping centra još niste videli! – VIDEO

Advertisement

Razbojništvo

foto: You Tube screenshot

Neverovatno hrabri posetioci jednog švedskog šoping centra snimili su dva izuzetno nespretna kriminalca u njihovoj, verovatno, prvoj pljački u životu.

U Stokholmu zabeležen je snimak dva sitna kriminalca u pljački šoping centra. Dvojica lopova odlučili su da opljačkaju radnju sa skupocenim satovima.

[adsenseyu1]

Dok je jedan pokušavao da razvali bravu, drugi je popravljao zaglavljeni pištolj koji je pritom bio uperen u leđa njegovog kolege.

Kada su napokon uspeli da uđu u radnju, jedan od njih prvo se pomučio sa skuterom dok je drugi još uvek pokušavao da popravi pištolj i puca u vazduh, a na kraju nije uspeo da učini ništa od toga.

Kada su u bizarno veliku vreću ugurali ukradeni materijal, muškarci su odlučili da se udalje s lica mesta, ali onda im nije pošlo za rukom da upale skuter. Kako se na snimku vidi, lopov u plavoj jakni prislonio je pištolj na glavu lopova koji je pokušavao da upali skuter.

Trebalo bi da budu srećni što su bar živu glavu izvukli. Sve u svemu, „ambicioznim“ momcima se dogodio potpuni raspad sistema.

[adsenseyu1]

Čak je i njihov beg bio jedan od najjadnijih ikad, a uvereni smo da policiji nije trebalo dugo da ih locira i privede.

(24sata.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Razbojnici koji su nasmejali ceo svet: Ovaku pljačku šoping centra još niste videli! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.