Zastrašujuće veliki SVEMIRSKI BROD kruži iznad sela u Maleziji! – VIDEO

Advertisement

Misterija

foto: Printskrin

Objavljen je snimak koja navodno prikazuje ogromni crni leteći tanjir kako lebdi nad ruralnim područjem Malezije dok se u pozadini čuju glasovi uplašenih stanovnika.

Zastrašujući snimak brzo se raširio društvenim mrežama, a na njoj se vidi divovski svemirski brod kako preteći kruži nad jednim selom. Na snimci se čuju vrisci lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta.

[adsenseyu5]

Ovaj snimak navodno je snimljen u severnoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan. Iz sredine NLO-a sjaji žarko svetlo, a ceo prizor izgleda kao da je iz nekog SF filma o invaziji nemilosrdnih vanzemaljaca.

Malezijska se policija samo nasmejala na sugestiju kako bi moglo da se radi o pravoj snimci, dok je viši inspektor Abdulah Roning izjavio kako „video okolo šire određene osobe bez nekog pravog razloga“, dodavši kako nisu zaprimili nikakvu prijavu o bliskim susretima s vanzemaljcima.

[adsenseyu2]

Inspirisan holivudskim filmom

Neki misle kako je snimak šala koja se temelji na scenama naučno-fantastičnog akcijskog filma Dan Nezavisnosti koji je u malezijske bioskope došao baš na nacionalni dan nezavisnosti, 31. avgusta, što daje neku valjanost toj teoriji.

Ali drugi, poput Tajlera Gloknera, osnivača internet stranice za lov na NLO-e Secure Team 10, veruje kako je ovaj video, zajedno s doslovnom eksplozijom snimaka letećih tanjira širom sveta, znak nadolazeće invazije vanzemaljaca.

[adsenseyu1]

„Ovo me navodi da poverujem kako nešto stvarno dolazi“, rekao je. „Ne znam što, ali izgleda kako im se aktivnost pojačava“.

(Skandalozno.rs, Izvor: net.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zastrašujuće veliki SVEMIRSKI BROD kruži iznad sela u Maleziji! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.