ZDRAVO TELO

Fenomenalan RECEPT za domaći KEČAP!

Ilustracija

Evo još jednog korisnog recepta uz pomoć koga ćete upotpuniti vašu zimnicu.

Svi znamo da su proizvodi kupljeni u prodavnicama prepuni konzervansa i veštačkih sastojaka, zato vam dajemo odličan i proveren recept za domaći kečap, piše opanak.rs

Za domaći kečap vam je potrebno:

– 4 litre paradajz čorbe

– 120 gr gustina

– 200 gr šećera

– 80 gr soli

– šoljica sirćeta

– pola kesice origana

Priprema:

Od 4 litre čorbe, odvojiti pola litre, da bude hladna i smešati sa svim ostalim sastojcima. Preostalu čorbu kuvati pola sata pa dodati razmućenu masu, kuvati sve zajedno 10 minuta uz povremeno mešanje.

Savet:

Ako planirate da vam duže stoji možete staviti jedan konzervans.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, foto-ilustracija: pixabay)

Close