NAPRAVITE SAMI: Ulje belog luka protiv bolova u leđima i zglobovima

Lek iz prirode

Svi mi imamo sada već hronične bolove u leđima i zglobovima zbog hodanja po asvaltu, sedenja u kancelarijama i ne kretanja.

Predlažemo vam ulje belog luka koje leči ove tegobe.

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za lečenje bolnih zglobova i leđa

Očistite 300 – 400 grama belog luka i sitno ga iseckajte, stavite u teglu i prelijte ga sa 1 litrom kvalitetnog nerafiniranog biljnog ulja, najbolje maslinovo ili suncokretovo ulje. Zatvorite teglu poklopcem i ostaviti na tamno mesto na sobnoj temperaturi, da stoji dve nedelje. Ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj tegle.

Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedi kroz 3-4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Kako se koristi ovaj prirodni lek?

Ulje se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom vrećicom i utopljava se preko noći. Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca.

Pre upotrebe prirodnih sredstava obavezno se posavetujte sa doktorom.

(mogujatosama.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "NAPRAVITE SAMI: Ulje belog luka protiv bolova u leđima i zglobovima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.