Ne bacajte pomorandžinu KORU, evo zbog čega

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Kada oljuštite pomorandžu, prvo što uradite je da bacite koru u kantu za smeće.

Ovaj korak od sada treba da preskačete, jer upravo ovaj deo pomorandže sadrži najviše vitamina C, čak dva puta više od samog ploda.

[adsenseyu5]

Kora pomorandže pored velike količine vitamina C sadrži isalvestrol Q40 i limonelu – sastojke koji pomažu organizmu da se izbore sa rakom debelog creva, ali i sve češćem rakom dojki.

Pročitajte još i ovo:

Potrebna vam je POMORANDŽA, jedna KAŠIKA i napravićete ČUDO! – VIDEO

Da biste ih mogli upotrebiti kao suplement ishrani, potrebno da je napravite njihov prah:

Uzmite nekoliko pomorandži, oljuštite ih i pojedite. Nakon toga koru nemojte bacati, kao to smo već rekli, već je stavite u pleh i osušite.

Kada se potpuno osuše, sameljite ih i dobijenu smesu u vodu praha stavite u čistu teglu koju ćete držati dobro zatvorenom.

[adsenseyu1]

Svakodnevno uzimajte po jednu kašiku ovog praha tako što ćete ga konzumirati sa smutijem, muslijem, čašom vode ili jogurtom. Pored toga sa ovim prahom možete i dodavati ukus pomorandže vašim omiljenim desertima.

Pročitajte još i ovo:

Isecite koru od POMORANDŽE, sipajte u nju maslinovo ULJE i posmatrajte MAGIJU! – VIDEO

Posle samo par dana, primetićete veliku promenu  u vašem organizmu: osećaćete se bolje, energičnije, a virusi i gripovi će vas zaobilaziti u širokom luku.

(Skandalozno.rs, Izvor: zenskimagazin.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ne bacajte pomorandžinu KORU, evo zbog čega"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.