Ne bacajte pomorandžinu KORU, evo zbog čega

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Kada oljuštite pomorandžu, prvo što uradite je da bacite koru u kantu za smeće.

Ovaj korak od sada treba da preskačete, jer upravo ovaj deo pomorandže sadrži najviše vitamina C, čak dva puta više od samog ploda.

Kora pomorandže pored velike količine vitamina C sadrži isalvestrol Q40 i limonelu – sastojke koji pomažu organizmu da se izbore sa rakom debelog creva, ali i sve češćem rakom dojki.

Pročitajte još i ovo:

Potrebna vam je POMORANDŽA, jedna KAŠIKA i napravićete ČUDO! – VIDEO

Da biste ih mogli upotrebiti kao suplement ishrani, potrebno da je napravite njihov prah:

Uzmite nekoliko pomorandži, oljuštite ih i pojedite. Nakon toga koru nemojte bacati, kao to smo već rekli, već je stavite u pleh i osušite.

Kada se potpuno osuše, sameljite ih i dobijenu smesu u vodu praha stavite u čistu teglu koju ćete držati dobro zatvorenom.

Svakodnevno uzimajte po jednu kašiku ovog praha tako što ćete ga konzumirati sa smutijem, muslijem, čašom vode ili jogurtom. Pored toga sa ovim prahom možete i dodavati ukus pomorandže vašim omiljenim desertima.

Pročitajte još i ovo:

Isecite koru od POMORANDŽE, sipajte u nju maslinovo ULJE i posmatrajte MAGIJU! – VIDEO

Posle samo par dana, primetićete veliku promenu  u vašem organizmu: osećaćete se bolje, energičnije, a virusi i gripovi će vas zaobilaziti u širokom luku.

(Skandalozno.rs, Izvor: zenskimagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ne bacajte pomorandžinu KORU, evo zbog čega"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.