Recept: Evo kako da uklonite herpes sa usne za samo 12 sati, na prirodan način

Lek iz prirode

Herpes je mali, bolni plik ispunjen tečnošću. Obično zahvata usne, predeo oko usana i desni. Predstavljamo vam prirodni lek kojim se na brz način rešavate herpesa.

Uzmite češanj belog luka, sitno iseckajte i stavite ga direktno na herpes. Pustite da odstoji oko 10 minuta, zatim ga skinite i isperite toplom vodom. Ovaj postupak ponovite 5 puta. I u roku od 12 sati herpes će nestati. Nećete imati potrebu mazati ga šesti put. Ako se radi o većem herpesu, postupak ponovite i sutradan.

Beli luk povećava odbrambenu sposobnost organizma. Bogat je mnogim mineralima kao što su (kalcijum, sumpor, fosfor, gvožđe), sadrži i eterična ulja kao što su alicin, alin. Sadrži i vitamine, stoga ga smatramo prirodnim antibiotikom.

Neka laboratorijska istraživanja su pokazala da beli luk ima anti tumornu aktivnost zbog toga se koristi i u borbi protiv raka.

Takođe, uprkos mnogim lekovitim svojstvima evo još nekoliko prednosti belog luka: leči visok krvni pritisak, koristi se za razgradnju masti u krvi, leči aterosklerozu, dijabetes, bolesti srca, reumu, glavobolje, ublažava nervozu, umor, bronhitis, hronični kašalj, astmu, tuberkulozu, tifus, koleru, besnilo, groznicu, malariju, vrši izbacivanje toksina iz tela, pomaže kod čišćenja creva, poboljšava cirkulaciju i sprečava trombozu.

Probajte i ovo: Prirodni lek za akne

Uzmite češanj belog luka, sitno ga iseckajte i stavite na bubuljicu, uklonite za nekoliko minuta. Postupak ponovite nekoliko puta i akne će nestati…

(kucnilekar.com)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Recept: Evo kako da uklonite herpes sa usne za samo 12 sati, na prirodan način"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.