Aci filozofu se isplatilo učenje: Više neće raditi na ulici, evo koje mu je novo radno mesto!

aca

Foto: Telegraf

Vesić je podvukao da je to što je učinio Bajramoski zaista divan primer koji pokazuje da kada čovek ima volje i kada ima želju uvek može da radi na sebi i dalje se obrazuje i napreduje

Gradski menadžer Goran Vesić u saradnji sa nadležnima iz JKP “Gradska čistoća” omogućio je unapređenje radniku tog javnog preduzeća Arslanu Bajramoskom koji je nedavno diplomirao ekonomiju.

[adsenseyu5]

Vesić je podvukao da je to što je učinio Bajramoski zaista divan primer koji pokazuje da kada čovek ima volje i kada ima želju uvek može da radi na sebi i dalje se obrazuje i napreduje.

– Ono što je Bajramoski uradio je sjajno, on je čovek koji je radeći u “Gradskoj čistoći” uspeo da završi fakultet, sada je na masteru, i jutros sam razgovarao sa direktorom našeg JKP “Gradska čistoća” i Bajramoski će od 1. juna, odnosno od kraja maja biti raspoređen na mesto poslovođe. To je ono što je on tražio – precizirao je Vesić za TV Pink.

Gradski menadžer je objasnio i da je Bajramoskom bilo ponuđeno da bude raspoređen u kancelariji na drugom rukovodećem mestu, ali on to nije želeo, jer je hteo da radi “na ulici”.

Kako je dodao Vesić, u JKP “Gradska čistoća” ima i poslovođa koji kontrolišu određene sektore i to će ubuduće biti radno mesto Bajramoskog.

[adsenseyu1]

Nadam se da će on biti zadovoljan tim poslom. On je sjajan primer, a mi se trudimo kao Grad da pomognemo da se naši zaposleni dodatno edukuju, ukoliko to žele, i za to imamo i posebne program – naznačio je Vesić.

Gradski menadžer je ponovio da je Bajramoski to učinio sam ali i podvukao da to samo pokazuje da, kada imate volju i želju, onda vam ništa drugo ne smeta da postignete uspeh i da diplomirate.

– To bi recimo nekim studentima koji dugo uče i kojima stalno nešto smeta moglo da bude za nauk da može da se diplomira, odnosno završi fakultet i kad se radi – dodao je Vesić.

[adsenseyu1]

Bajramoski je rekao da voli da čita i podvukao da hoće da pokaže deci da bi trebalo da čitaju i uče, jer niko ne može da im oduzme znanje

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs/Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Aci filozofu se isplatilo učenje: Više neće raditi na ulici, evo koje mu je novo radno mesto!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.