Ako želite život pun USPEHA, zdravlja, izobilja i sreće, morate svoju KUHINJU da uredite OVAKO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Veruje se da Feng šui, drevna kineska veština življenja i uređenja prostora, može da unese balans i mir u naš život. Proverite kako morate da uredite kuhinju prema pravilima te veštine ako želite život pun uspeha, zdravlja, izobilja i sreće.

1. Izbacite iz kuhinje nepotrebne stvari

Rešite se svega što nikada ne koristite. Staro posuđe ili plastične činije i pokvareni kuhinjski aparati na vrhu su liste stvari koje stvaraju nered u kuhinji, a uzročno-posledično i nered u vašem životu. Iz frižidera uvek bacite namirnice kojima je istekao rok trajanja.

[adsenseyu5]

2. Očistite šporet

Upravo on sadrži energiju prosperiteta i zato uvek mora biti čist, ali i da radi pravilno.

3. Oslobodite prostor na frižideru

Magneti, razglednice, leci od dostave, liste stvari koje morate da uradite – nered na frižideru i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite s frižidera sve ili ostavite samo par inspirativnih citata, a liste obaveza prebacite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata.

4. “Sakrijte” kantu za smeće

Ne držite je otvorenu i nemojte je smeštati unutar vidnog polja, nego po mogućnosti ispod sudopere, u unutrašnjosti elementa. Otvorena kanta priziva nered i “smeće” u vaš život.

5. Napunite činiju za voće

Ona simbolizuje uspeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

[adsenseyu1]

6. Pronađite mesta za biljke

Teglice sa začinima, cveće ili bilo koje druge biljke po vašoj želji dobrodošale su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

7. Ne izbegavajte boje

Što više boja, to bolje. Baš kao i biljke, boje su zadužene za unošenje i zadržavanje pozitivne energije u kuhinji, ali i u vašem životu.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ako želite život pun USPEHA, zdravlja, izobilja i sreće, morate svoju KUHINJU da uredite OVAKO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.