Alojz Irlmajer 1950. godine predvideo: Treći svetski rat počeće ubistvom na Balkanu – VIDEO

Azija

foto-ilustracija: pixabay.com

Svi su čuli za Nostradamusa i Baba Vangu i njihova predviđanja, ali je malo poznato da je u Nemačkoj u prvoj polovini 20. veka živeo vidoviti Alojz Irlmajer o čijim se proročanstava ne priča mnogo.

Priča se da je posle Drugog svetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže. Bio je optužen i za ‘veštičarenja‘ ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irlmajer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena.

Alojz je 1950. godine predvideo Treći svetski rat i po njegovim predviđanjima treći svetski rat je neizbežan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svetskih sila. Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu.

Evo šta je prorekao: “Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta.

Međutim, prava iskra biće zapaljena na Balkanu:

“Dva čoveka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu, ali ne mogu potvrditi. Osveta će ubrzo stići preko velike vode.

Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi “Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku.

Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to dogoditi”, tvrdio je Irlmajer.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Alojz Irlmajer 1950. godine predvideo: Treći svetski rat počeće ubistvom na Balkanu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.