Amerikanci zabrinuti: Ako ovo nije NLO, onda Rusi imaju neverovatnu letelicu! – VIDEO

Ilustracija

Pentagon – foto: pixabay.com

– Vlada bi trebala više da istraži sve slučajeve neidentifikovanih objekata koji lete uokolo – napisao je Kristofer Melon, bivši zamenik pomoćnika ministra odbrane zadužen za informisanje u administraciji Bila Klintona i Džordža V. Buša.

On ističe kako ovi snimci pokazuju da postoje naprednije letelice od onih koje ima Amerika.

– Brojni snimci koje su snimili vojni piloti sugerišu da postoje leteći objekti daleko napredniji od svih letelica kojima raspolaže Amerika ili bilo koja druga zemlja saveznica – kaže Melon koje je sada član Akademije za umetnost i nauku “Do zvezda” koja se inače bavi istraživanjem takvih fenomena.

On je dodao da se “možda ne radi o vanzemaljskim civilizacijama, ali ako to i nije u pitanju, onda može biti reč o tome da neka druga zemlja poput Rusije ili Kine raspolaže naprednom tehnologijom koje uopšte nismo svesni”.

U oba slučaja, neobični i neobjašnjeni snimci sugerišu da postoji nešto čemu bi svakako trebalo posvetiti pažnju. Ali svi u Pentagonu takve snimke tretiraju kao povezane događaje, umesto da na njih gledaju kao na posebne slučajeve.

– Ako Kina ili Rusija ili neka druga zemlja raspolaže takvom tehnologijom, mi bismo svakako trebali na to da odgovorimo nekako drugačije nego ćutanjem – kaže zabrinuti Melon.

On ističe da “možda najnovije Putinove tvrdnje o napretku u mlaznom pogonu nisu tek puko hvaljenje”.

– A ako te letelice nisu sa Zemlje, znači da bi im trebalo posvetiti pažnju i otkriti odakle su – dodaje on.

Melon upozorava da su svi pokušaji da se neko ozbiljnije pozabavi tim pitanjem u opasnosti da budu ismejani i proglašeni ludim.

– Niko ne želi da bude “onaj tip koji se bavi vanzemaljcima“, jer niko ne želi da mu se rugaju. To je vrlo ozbiljan problem koji sprečava bilo kakav napredak na tom polju – smatra Melon.

Melonova objava usledila je nakon najnovijeg slučaja u kojem su piloti zapazili nepoznati leteći objekat kako juri nad okeanom. U tom videu, piloti se čude kojom brzinom se objekat kreće i upozoravaju da uopšte ne liči na avion.

(Skandalozno.rs, Izvor: jutarnji.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Amerikanci zabrinuti: Ako ovo nije NLO, onda Rusi imaju neverovatnu letelicu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.