Astrolozi kažu da od ova četiri znaka nećete naći lojalnije

znak

foto: pixabay.com

Šta je za vas definicija odanosti u vezi? Neko pod time podrazumeva samo da partner ne švrlja sa strane, drugima to nije bitno već činjenica da je partner uvek spreman da im pruži pomoć i podršku, a neki zahtevaju oba aspekta.

Šta god da je vaša definicija, astrolozi kažu da od ova četiri znaka nećete naći lojalnije. Da li se vaše iskustvo slaže sa njihovim tvrdnjama?

[adsenseyu5]

ŠKORPIJA

Verovali ili ne, prvo mesto na ovoj listi zauzimaju Škorpije. Da, u vezama su teški kao crna zemlja, a njihova ljubomora preti da svakog časa razori vezu, ali ako tražite partnera koji će vam biti lojalan i odan do vašeg sudnjeg časa, to je nesumnjivo Škorpija. U svakom trenutku kada vam treba zaštita, pomoć i odbrana, Škorpija će biti tu za vas, a zauzvrat očekuje isto.

VIKEND HOROSKOP: Ovaj znak će uživati u romansi

RAK

Rakovi se teško vežu, a kada se vežu to je kraj i ceo svoj život posvetiće partneru. Za razliku od Škorpije, Rak nema problem sa posvećivanjem niti sa vernošću. S druge strane, imaće tendenciju da vas ogovara kada iskrsne neka svađa, ali to ni najmanje neće uticati na njihovu odanost vama.

LAV

Lav svog partnera brani kao što bi branio sebe – dakle, do kraja. Svog partnera posmatraju kao produžetak sopstvene ličnosti, i kada se njihovom odabraniku nešto desi, to smatraju svojom ličnom tragedijom. Lav će vam uvek čuvati leđa, čak i kada oboje znate da ste se svojom krivicom uvalili u nevolju.

[adsenseyu5]

BIK

Bikovi su tvrdoglavi u svim situacijama, pa i u ljubavi. Oni su vrlo lojalni u ljubavi, a to ima mnogo veći značaj kada imate u vidu da vrlo pomno biraju partnere. Da, Bik ume da bude iritantan i plitak, ali kada vas jednom zavoli, smatrajte da ste u sigurnim rukama.

(Skandalozno.rs, Izvor: yourtango.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Astrolozi kažu da od ova četiri znaka nećete naći lojalnije"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.