Baš ih nerviraju: Ovo su 3 stvari kojima momci živciraju svoje devojke

3 razloga za nerviranje

Nisi nezahvalna ako misliš da ti on iz godine u godinu poklanja loše poklone. Više je to ponašanje koje živcira iz jednog jedinog razloga, a to je što si mu čak nekoliko puta rekla i pokazala šta ti se sviđa. Zar ne želi da te usreći?

Iako postoji mnogo razloga zašto voliš svog dečka onakvog kakav jeste, priznaj – neke stvari na njemu bi rado promenila, naročito u ovo praznično vreme. I naravno da nećeš da ga ostaviš zbog toga, ali nigde ne piše da ne možeš da se požališ na ovih nekoliko stvari i da barem pokušaš da ih promeniš.

1. Loši pokloni

Nisi nezahvalna ako misliš da ti on iz godine u godinu poklanja loše poklone. Više je to ponašanje koje živcira iz jednog jedinog razloga, a to je što si mu čak nekoliko puta rekla i pokazala šta ti se sviđa. Zar ne želi da te usreći? Podsetnik za sledeću godinu: Budi glasnija oko stvari koje ti se sviđaju!

2. Previše alkohola

Ne govorimo o znakovima ozbiljnijih problema, nego o znakovima da se tvoj dečko malo više uživeo u praznični duh. Ali, izbegavaj bilo kakve zabrane. Umesto toga, istakni mu nekoliko primera kada te je negde osramotio ili zeznuo vaš dogovor, upravo zbog koje čašice više.

3. Ne izlazi iz kuće

Svakako, napolju je hladno. I da, tako je svake zime, na šta je već mogao da se navikne. Ali ne, umesto da uživa u okićenom gradu i svim događanjima, on bi da svako veče provede kod kuće ispred televizora. Naravno da je sasvim u redu da ponekad ostanete kod kuće ispod ćebeta i da gledate filmove, ali baš svako veče tako…

Pristup: objasni mu jasno i glasno koliko uživaš u zimskim radostima. Ako mu je stalo, navući će 3 džempera i napraviće kompromis. Isto kao što ćeš i ti zbog njega koji put da ostaneš kod kuće, jer on to želi.

(skandalozno.rs, index.hr)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Baš ih nerviraju: Ovo su 3 stvari kojima momci živciraju svoje devojke"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.