Bila je VEGETARIJANAC 22 godine, a onda je probala MESO: Pogledajte njenu reakciju! – VIDEO

Recept

foto-ilustracija: pixabay

Stefani Potakis, jedna od direktorica u američkom satiričnom mediju “The Onion”, odlučila je iz više razloga da nakon 22 godine vegetarijanske ishrane ponovo počne da jede meso.

Kao jedan od razloga navela je slabu ponudu u restoranima gde obično jede s obzirom da sama ne stigne da spremi hranu.

[adsenseyu5]

Međutim, umesto da svoju apstinenciju prekine diskretno, ona se odlučila na mesne orgije koje joj je ponudio jedan restoran, s internetskom publikom kao svedocima.

Životinjskim delikatesima počastio ju je restoran “Swift & Sons” iz Čikaga gde su joj ponudili niz mesnih specijaliteta i snimili njene reakcije. Najviše se oduševila sočnosti mesa i hrskavosti pileće kožice: “Sad znam šta znači “sočno”. A to hrskavo, čoveče, to je stvarno fenomenalna kožica.”

Potakis je ispričala da je postala vegetarijanka još u četvrtom razredu kako bi pomogla očuvanju okoline, a možda i “spasla svet”, ali se nedavno našla na festivalu pečenih rebarca gde je odlučila da preispita svoju odluku iz mladosti.

Rebarca su izgledala tako sočno i tako fino mirisala da sam pomislila kako bi ovo moglo biti pravo vreme da se vratim na staru ishranu”, rekla je za Hafington post.

[adsenseyu1]

Mnogi korisnici Jutjuba su osudili njen potez, a ima i onih koji jednostavno ovu priču nisu progutali. Najčešće iz sopstvenog iskustva smatraju da nijednom vegetarijancu nakon toliko vremena meso ne može biti fino, ali javili su se i drugi “preobraženi” koji su potvrdili da im je svih tih godina dok ga nisu jeli, meso fino mirisalo i mamilo ih.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: jutarnji.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bila je VEGETARIJANAC 22 godine, a onda je probala MESO: Pogledajte njenu reakciju! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.