Bojali se reakcije komšija kad su počeli da žive u garaži: Evo kako su svi reagovali… (VIDEO)

dom

Foto: Printscreen Youtube / HouzzTV

Na početku nisu znali kako će porodica i prijatelji da reaguju na njihovu neobičnu ideju o stanovanju

Brajan i Džen Dejndžer, nisu samo par sa zanimljivim prezimenom, oni dele jedinstven osećaj za uređenje prostora. Zajedno su pretvorili svoju garažu u malu kuću.

Na početku nisu znali kako će porodica i prijatelji da reaguju na njihovu neobičnu ideju o stanovanju. Brajan je rekao da su mislili da će ih komšije smatrati ludima jer se sele u garažu, ali su na kraju bili oduševljeni.

  [adsenseyu5]

Trošak je bio preveliki, pa su odlučili da će sav posao obaviti sami. Kroz istraživanje i disciplinu pretvorili su se u prave “uradi sam” superheroje.

Prvo su pronašli mesto koje će im pomoći da naprave sav svoj nameštaj. Naučili su se veštini stolarstva i napravili su jedinstveni nameštaj za koji slobodno mogu da kažu da je njihov proizvod. Ovo je bio način da opreme svoj dom malim komadima kao što su stolice i stolovi.

Ekonomska situacija je ispala jako dobra. Par je imao moderno opremljen prostor napravljen od metala i drveta.

“Sveukpan izgled i osećaj u našem domu je nekako postao veoma industrijski. To nam nije bila namera, ali sve smo pravili ručno zato što se uklapalo s onim što imamo i sa našim budžetom”, rekao je Brajan.

Iako je par odbacio većinu stvari koje je posedovao, ipak je imao potrebu za nekim osnovnim stvarima. Brajan je rekao da su hteli da sve stvari imaju više od jedne namene. Na primer, šank se okreće, pa može da se pretvori u duplo veći prostor i može da bude sto za večeru za 6 ljudi.

  [adsenseyu1]

Njihove stepenice mogu da se povuku u zid kako bi se povećao prostor.

Vrata imaju poseban sistem tako da mogu potpuno da se otvore prema dvorištu. To daje osećaj otvorenog prostora.

Ako vas zanima, ovo nije najmanji prostor u kom su živeli. Živeli su u autobusu na putu. Nakon godinu i po takvog života, par se vratio u Portland, kako bi pustili svoje korene.

Pripremali su se da se vrate u svoju kuću, ali ljudi kojima su je iznajmili želeli su da ostanu u njoj. Tada su shvatili da im ne treba trosobna kuća. Pogledali su u svoju praznu garažu i shvatili šta u stvari žele.

O životu u malim prostorima Džen kaže: “Kada smanjite prostor i rešite se većine stvari, shvatite da je to prava sloboda i jednostavnost.”

Pogledajte video koji vam pokazuje kako garaža može da bude pretvorena u modernu organizovanu kućicu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bojali se reakcije komšija kad su počeli da žive u garaži: Evo kako su svi reagovali… (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.