Budite sigurni, žene sa ovim osobinama su neodoljive za muškarce!

Spisak osobina

U pitanju je 10 karakternih osobina koje čine tu osobu pozitivnom, osobom punom razumevanja i stabilnim partnerom koji će biti tu onda kada nam je najpotrebniji!

1. Iskrenost

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti,ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.

2. Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena sasluša i pokuša da ih razume, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

3. Prihvatanje

Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i niko nije savršen. Baš kao i žene i muškarci žude da ih partnerka prihvati takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

[adsenseyu1]

4. Poverenje

Ako je pokazao da je osoba od poverenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerka veruje. To mu daje snagu i sigurnost.

5. Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove partnerke. Organizovanu i spretnu poslovnu ženu oni smatraju jako seksi.

6. Domaćinski instinkt

Pravom muškarcu ne treba domaćica koja ne skida kecelju i svaki dan kuva i čisti, već osoba koja će u njihovo ljubavno gnezdo uneti dašak topline, intime i ravnoteže. Muškarci vole osećaj sigurnosti koji mu može pružiti samo žena.

7. Podrška

Iako se pokazuju kao snažni i samostalni, muškarcima je itekako potrebna podrška, odnosno osoba koja veruje u njih. Ako žena kojoj je dao srce veruje u njega, to ga čini boljim čovekom.

[adsenseyu1]

8. Prizemnost

Nema ništa lepše od žene koja se oseća dobro u svojoj koži i kojoj nije potrebno materijalno da se dokaže ljubav. To mu omogućava da spusti svoj štit, pokaže se u pravom svetlu i otkrije vam koliko mu značite, ali ne poklonima već delima.

9. Doslednost

On voli što imate svoj stav, a još mu je draže kada ga čvrsto branite. Pravom muškarcu doslednost je motivacija da i sam bude bolji.

10. Jedinstvenost

Muškarci vole prirodnu ženu koja se predstavlja u pravom svetlu. On obožava sve njene mane i vrline.

(cosmopolitan.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Budite sigurni, žene sa ovim osobinama su neodoljive za muškarce!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.