Budite spremni: Venera i Mars će od večeras potpuno promeniti vaš ljubavni život

HOROSKOP

foto: pixabay.com

Danas se Venera i Mars sreću na nebu i daju nam šansu da se izrazimo i pokažemo partneru koliko nas seksualno privlače i uzbuđuju, ali na svaki znak deluju različito.

Venera i Mars su najveće provodadžije u Zodijaku i naglašavaju jasno i snažno ljubav i seks. Venera je planeta ljubavi i lepote i trenutno se nalazi u strastvenom Lavu. Odlučna je i ne odustaje od ljubavi, a veruje i da ljubav može sve da pobedi.

Mars u Vodoliji ima potpuno drugačiju energiju, ali donosi kreativan pristup seksu. Primorava nas da prihvatimo našu seksualnost, bez straha i krivice pa možemo u potpunosti da se predamo muškoj energiji i primarnim strastima koje se kriju ispod svega.

Zajedno, ove planete su recept ne za katastrofu već za strast, vrelinu, seks iz ljubavi i onaj koji vas ostavlja da se pitate da li je to bio uopšte seks jer je bio toliko dobar. Radi se o povezanosti sa nekim koga volimo, nekome kome verujemo i ko čini da se osećamo ako da gorimo.

Možemo da budemo svoji, ono što smo po prirodi, a radi se o božanskoj ženstvenosti i muškosti koje nam dozvoljavaju da budemo ono što jesmo. Samo nekoliko dana pre punog meseca osetićemo magnetsku energiju muževnosti i ženstvenosti koje se sudaraju. Nekada se čini da smo izgubili ono što smo voleli, ali je sve u stavu koji moramo da zauzmemo.

Borimo se da odlučimo da li da se borimo ili da pustimo, nikada nismo sigurni da smo napravili odličan izbor i uvek se trudimo da uradimo ono najbolje. U tim momentima trebamo da se približimo partneru. Ljubavne i seksualne prilike tokom ovog tranzita se podudaraju, ali ovde nije reč o vezama na kratke staze ili na jednu noć.

Ovo je vreme kada se dvoje pronalaze i zajedno otkrivaju zašto su zajedno. Vreme je da iskušate strast i steknete još par uspomena. Seks u ovom periodu može da bude malo rizičan jer može da se desi na nekoj neuobičajenoj lokaciji, u drugačijoj pozi, sa seks igračkama ili igranjem igrice uloga. Mars utiče na to da naša unutrašnja seksualna boginja izađe na videlo.

Iznad svega ovaj period je odličan za svakog od nas jer nam donosi vreme i priliku da se zamislimo nad našim ljubavnim životom i da se prepustimo telesnoj ljubavi prema našem partneru. Što bolji seks budemo imali sa partnerom to će bolja i naša veza biti.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Budite spremni: Venera i Mars će od večeras potpuno promeniti vaš ljubavni život"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.