Ceca Ražnatović otišla u Jerusalim: Evo gde je bila i šta je videla

Ponuda

Ceca Ražnatović – foto: Facebook/Ceca

Ceca Ražnatović u četvrtak ujutru je otputovala u Izrael gde je posetila Crkvu Rođenja Hristovog, kao i grob Isusa Hrista. Pevačica je oduševljena lepotama ove zemlje, a ovo putovanje će pamtiti dugo.

Ceca Ražnatović u četvrtak ujutru je otputovala u Izrael gde je posetila Crkvu Rođenja Hristovog, kao i grob Isusa Hrista. Pevačica je oduševljena lepotama ove zemlje, a ovo putovanje će pamtiti dugo.

Svetlana-Ceca Ražnatović prvi put je posetila Izrael, iz kog će, po svemu sudeći, poneti samo lepe uspomene. Naime, Ceca je u četvrtak ujutru sa prijateljima otputovala na ovu daleku destinaciju kako bi prisustvovala košarkaškoj utakmici između reprezentacija Srbije i Izraela. Poznato je da folk diva uvek podržava sport te nije iznenađujuće što je podržala naše košarkaše. Dan u Izraelu je iskoristila i kako bi videla lepote ove zemlje. Ona je posetila Crkvu Rođenja Hristovog, zatim grob Isusa Hrista koji svakodnevno obiđe na desetine hiljada ljudi. Ceci su u Izraelu društvo pravili Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Dejan Tomašević i Peđa Danilović.

foto: Printscreen Instagram

Fotografije sa ovog putovanja pokazuju da se društvo odlično provelo, a svoje utiske je podelila i Ceca.

– Do sada nikada nisam imala priliku da otputujem u ovaj sveti grad. Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji slobodno može da se kaže da je najvažniji deo istorije sveta. Ovde se nalazi veliki broj istorijskih, religijskih i kulturnih spomenika. U meni je proradilo toliko emocija prilikom posete brojnim mestima koja su vezana za Isusovo stradanje. Mislim da bi mi deset dana bilo malo da čujem sve priče vezane za Jerusalim. Prilikom posete ovim svetim mestima vodiči su se potrudili da nam objasne ono najvažnije – priča Ceca za “Blic“.

foto: Printscreen Instagram

Na pitanje šta je na nju ostavilo najveći utisak kaže:

– Fascinirana sam izraelskom kulturom. Ova zemlja vam daje mogućnost da iz različitih uglova posmatrate grad – od toga kako su ulice uređene do toga kako narod živi. Daje vam mogućnost da iz modernog života odete u prošlost i upoznate se sa istorijom starom na hiljade godine. To nećete moći ni na jednom mestu na svetu.

foto: Printscreen Instagram

To što je prisustvovala utakmici naše reprezentacije dalo je posebnu čar poseti ove zemlje.

Ceca sa Acom Pejovićem na proputovanju

Ceca sa Acom Pejovićem na proputovanju – foto: Printscreen Instagram

– Mislim da smo nas nekoliko bili najvatreniji navijači tokom čitave utakmice. Mi smo se unapred radovali susretu sa Izraelom. Pre početka utakmice bili smo sa našim igračima i poručili im da ostave srce na terenu, kao što to i inače rade – sa osmehom kaže Ceca. Pravo iz Izreala Ceca odlazi na Jahorinu gde će pevati na otvaranju zimske sezone.

Sa Cecom na putovanju je bio i Aco Pejović.

– Sreća je najveća sa prijateljima podeliti radost i posetiti najsvetije mesto na svetu – izjavio je kratko ovim povodom Pejović.

Ovo putovanje za njega nije nikakva novina budući da svake godine sa prijateljima putuje u Izrael.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ceca Ražnatović otišla u Jerusalim: Evo gde je bila i šta je videla"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.