Ćerka Jelene Marjanović prvi put na majčinom grobu: Poljubila spomenik i rekla, “mama, srećan ti 8. mart”

Ubijena pevačica

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

On je objasnio da je danas prvi put odveo ćerku jer je htela da kao i sva deca u vrtiću svojoj mami odnese poklon za Dan žena

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, odveo je danas ćerku Janu da vidi mesto na kom je sahranjena njena majka.

  [adsenseyu5]

– Srce mi se kidalo u trenutku dok je moja Jana prilazila majčinom grobu. Trudio sam se da ne plačem, ali suze su same krenule – kaže Zoran Marjanović koji je na Dan žena odveo ćerku da poseti Jelenin grob.

On je objasnio da je danas prvi put odveo ćerku jer je htela da kao i sva deca u vrtiću svojoj mami odnese poklon za Dan žena.

Hvala dragom bogu, Jana je jaka devojčica, nekad mi se čini da je jača i od mene. Rekla mi je samo: “Tata, nemoj da plačeš, meni je još teže kad te vidim takvog” – rekao je Zoran.

Dodao je da njegova ćerka nije želela da postavlja pitanja.

  [adsenseyu1]

– Čini se da je onog trenutka kada je ugledala maminu sliku na mermernom srcu shvatila da će morati dalje bez nje i da je ona zaista sada sa anđelima, nalik onom kog je videla na nadgrobnoj ploči. Prišla je spomeniku i dok ga je ljubila, tiho je rekla: “Mama, srećan ti 8. mart”. Potom je prvi put upalila sveću – rekao je on.

Zoran Marjanović objašnjava da je na današnjih dan prošle godine njegova porodica bila na okupu, prenose beogradski mediji.

Jana je u vrtiću sa ostalom decom ukrašavala čestitku. Želela je da iznenadi mamu. Sećam se kada joj je čestitala 8. mart, to je bio prvi put da je ona sama napravila nešto da iznenadi mamu. Jeca ju je zagrlila i pošle su joj suze – rekao je Marjanović.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ćerka Jelene Marjanović prvi put na majčinom grobu: Poljubila spomenik i rekla, “mama, srećan ti 8. mart”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.