ČUVAJTE SE: Septembar 2018. će biti najgori mesec za ova 3 horoskopska znaka

Ilustracija

foto: pixabay.com

Septembar je mesec u kom uživamo u poslednjim treptajima leta, pripremajući se za jesenju hladnoću koja će zavladati celom zemaljskom kuglom.

Lišće je već počelo da žuti, magla se spušta, počinju kiše, još nismo ni izašli iz leta, a već jedva čekamo sledeće. Kako letnja ekstaza počinje da se smanjuje, neće svi dobro podneti velike sezonske promene, a septembar 2018. će biti najgori mesec za ove horoskopske znakove: Ovan, Škorpija i Ribe.

Ako ste rođeni u bilo kom od ovih znakova, pročitajte šta vas sve očekuje ove jeseni:

Ovan: Izlečićete traume iz prošlosti

Pun mesec u Ovnu će biti kosmička prelomna tačka u vašoj prvoj kući. Njegova svetla, bela snaga će vas prebaciti na sledeći nivo vašeg identiteta i pružiti vam razumevanje svog života, kakvo nikad ranije niste imali. Pripremite se da iskusite predivnu pažnju. Iako pun mesec može biti izvan zone nagrađivanja, ovaj prelaz će vam bacati uspomene iz prošlosti, a one nisu uvek tako ružičaste ili nostalgične. S obzirom da je taj pun mesec konjunktivan sa Hironom, planetom ranjenog iscelitelja, možda vas ohrabri da provedete vreme u svojim sopstvenim senkama.

Međutim, rad u senci je integralan za proces isceljivanja. Ko je rekao da je isceljivanje učinjeno prisilnom pozitivnošću i praznim optimizmom, zaboravlja da je isceljenje često haotično i da ga je teško definisati. Izbegavajući skelete u ormanima, mi im dajemo više snage, a sa ovim punim mesecom u Ovnu, vi ćete započeti proces smanjivanja tog napajanja.

Škorpija: Prebrodićete neke lične probleme

Dobre vesti! Mars, vaša vladajuća planeta je konačno retrogradna i učiniće vaš život manje frustrirajućim. Nažalost, Pluton, vaša druga vladajuća planeta, i dalje napreduje, ali samo tokom ovog meseca. Plutonovo kretanje je do kosti isprepletano jezgrom vaše duše, čineći ga retrogradnim u vrlo ličnim procesu. U vašoj trećoj kući komunikacije, glavna tema je da se ponovo povežete sa vašim najtišim glasom.

Kopate kroz prašinu i otkrivate istinu zakopanu duboko, zato se nemojte zaustavljati. Vaš unutrašnji posao je fokusiran na ono gde ste najosjetljiviji, ali će sve to početi da vredi uskoro. Završetak ove promene, 30. septembra, će označiti period značajnog rasta.

Ribe: Bićete prinuđeni da prevaziđete svoje strahove

Od 25. septembra, Hiron, planeta koja upravlja vašim najdubljim, najmračnijim ranjivim područjima, se vraća nazad u znak Ribe. Ova planeta je retrogradna od 4. jula, međutim, ona stiže iz hoda u Ovnu. Ovo će verovatno dovesti do starih strahova i izazovnih uspomena, možda će čak i ponoviti stresne situacije za koje mislite da su završene. Jedini razlog zbog kog morate da pogledate unazad je to što još uvek imate poteškoća iz prošlosti sa kojima se morate tek suočiti. Strahovi su se vratili tako da ih možete pobediti, jednom za svagda.

Radite na vežbanju hrabrosti u oblikovanju straha. To ne znači da vam nije dozvoljeno da se plašite. Svi se plaše. Ovo lečenje će biti upravo zbog toga što ste hrabri uprkos tome.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/elitedaily.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "ČUVAJTE SE: Septembar 2018. će biti najgori mesec za ova 3 horoskopska znaka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.