Čuvajte se svi: Retrogradni Merkur danas ulazi u znak Lava

planeta

Merkur – foto: pixabay.com

Retrogradni Merkur danas ulazi u Lava i to će nam doneti ozbiljnu dramu na svim životnim poljima. Spremite se! A evo šta horoskop kaže kako to da učinite najbolje.

Lavom vlada Sunce, pa koja god planeta da prolazi kroz ovaj znak to je ni manje ni više nego teatralno.

Retrogradna putanja Merkura kroz Lava u 2019. godini će iza sebe ostaviti gorko-slatki ukus, jer nastupa potpuno ludilo.

Kada je neka planeta retrogradna to znači da ona usporava, a to ukazuje na ono što mi upravo treba da uradimo, i to odmah danas.

Merkur inače upravlja misaonim procesima i komunikacijom, pa bi bilo bolje za sve nas da malo “zavežemo jezik“.

Merkur u Lavu zahteva da se iskažate i u potpunosti istaknete.

U Lavu, Merkur podstiče filmske, dramske i pozorišne razgovore. S obzirom na to da Lav puca od ponosa, komunikacija će biti dramatična i teatralna.

Lav je vatreni znak, što nikako ne bi trebalo zaboraviti. Njegova tvrdoglavost nije nikako za podcenjivanje. Tu istrajnost će biti teško sputati.

Lav je takođe, strastven. Pa će za umetnike biti sada malo više mesta, jer će moći ekspresivnije da pokažu ono što umeju.

Retrogradni Merkur u Lavu će trajati od 7-19. jula ove godine.

Retrogradni Merkur će putovati kroz Lava, a kada se vrati u redovnu putanju obitavaće u Raku i zenit te putanje će biti 31. jula. Ipak, ova komunikativna planeta će ponovo ući u Lava već 11. avgusta. Svaka planeta ima svoje vlastite osobine, tako da je na nama da ih proučimo i da se za neko vreme prilagodimo tome.

Šta će se loše desiti dok je retrogradni Merkur u Lavu?

Retrogradni Merkur pojačava osobine znaka kroz koji pročlazi, a u slučaju lava to je definitivno buran temperament. To je nešto sa čime ćemo se svi boriti narednih dvanaest dana.

Lav takođe želi svu pažnju samo za sebe. Trebalo bi da se sputate i da ne dopustite sebi da budete napadni jer vam to ništa dobro neće doneti.

Lav ima mnogo toga da kaže, pa u kombinaciji sa pričljivim Merkurom može se desiti da nikako ne uspevamo da zadržimo za sebe misli koje nam prolaze kroz glavu. Važno je da razmislite pre nego što nešto pustite iz svojih usta.

Šta dobro može da se desi dok je retrogradni Merkur u Lavu?

Ako ste umetnička duša i ako do sada niste verovali u sebe i svoje projekte, odnosno ako ste ih držali postrani, upravo će vam ovaj nalet samopouzdanja omogućiti da se iskažete u svom najboljem svetlu.

Važno je iskoristiti hrabrost koja je naišla i učiniti sve ono što je do sada bilo ostavljano mašti.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Čuvajte se svi: Retrogradni Merkur danas ulazi u znak Lava"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.