Čuveni američki reditelj pitao Putina da bude kum njegovoj ćerki – VIDEO

Intervju

Oliver Stoun – foto: Reuters

Čuveni američki reditelj Oliver Stoun zamolio je Vladimira Putina, predsednika Rusije, da bude kum njegovoj 22-godišnjoj ćerki Tari!

Neočekivana molba nije iznenađenje, imajući u vidu da Stoun i Putin imaju blizak odnos i da je on uradio vrlo zapažen intervju sa šefom Kremlja, kao i da je snimio dokumentarac “Otkrivanje Ukrajine“, u kom otkriva nepoznate detalje o događajima na Majdanu.

foto: AP/Alexei Druzhinin

Američka kultura

Putin po pravoslavnom običaju nije odbio molbu, već je imao neočekivano pitanje za Stouna.

Da li tvoja ćerka želi da pređe u pravoslavlje“, upitao je Putin, na šta mu je reditelj uzvratio: “Nema problema, uradiće sve što je potrebno“.

foto: EPA

Putin je potom reditelju poručio da pita ćerku da li želi da promeni veru.

Kako prenosi portal Dejli bist, Stoun se Putinu potom požalio na “američku kulturu” i sve izraženiji fokus u vezi s polnim identitetom, jer se ljudi sve više izjašnjavaju kao “transseksualci“. Reditelj je podsetio na kontroverzni zakon usvojen u Rusiji 2013, koji zabranjuje “homoseksualnu propagandu” među maloletnicima, a za koji kritičari tvrde da je doprineo nasilju prema homoseksualcima.

foto: EPA

Transkripti intervjua obavljenog u junu postavljeni su na sajt Kremlja uoči premijere Stounovog dokumentarca o dešavanjima u Ukrajini koji su zemlju doveli na ivicu građanskog rata.

Stoun, koji je poznat po razotkrivanju teorija zavere, u tom filmu osporava navode da Rusija stoji iza likvidacije učesnika protesta na Majdanu 2014. godine, kao i da su se vlasti u Ukrajini, a ne zvanična Moskva, mešale u američke predsedničke izbore 2016.

“Izgledaš vrlo depresivno, mnogo depresivnije nego kad smo se videli poslednji put. Vrlo sam zabrinut za tebe”, rekao je Stoun Putinu u jednom trenutku.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Čuveni američki reditelj pitao Putina da bude kum njegovoj ćerki – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.