DA LI JE OVO MOGUĆE?! Ceo svet je POGREŠNO razumeo radnju “Titanika”?

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

Bilo da volite ovaj film ili ne, morate da priznate da teorija ima makar malo smisla!

Titanik” ste sigurno pogledali makar jednom, i veliko je pitanje da li ste uopšte oprostili Rouz što je dozvolila da Džek potone iako je bilo sasvim dovoljno mesta za oboje, to je čak priznala i sama Kejt Vinslet.

Ali, iako je film objavljen zaista davne 1997. godine, i dalje ga ne zaboravljamo. I ne samo da ga ne zaboravljamo, već i dalje razmišljamo o mogućim teorijama iza tragične ljubavi Džeka i Rouz. Jedna takva se pojavila i na forumu Reddit i zaista je neverovatna.

[adsenseyu5]

Teorija kaže sledeće: Džek uopšte ne postoji. Nikada i nije bio na brodu, i predstavlja samo izmaštan lik iz Rouzine kuhinje.

Korisnik Reddita koji je izneo ovu smelu teoriju dao je i pojašnjenja:

Rouz je bila izuzetno nesrećna pre nego što je upoznala Džeka. Zapravo, toliko nesrećna, da postoji mogućnost da psihički nije najstabilnija, a ko bi i bio kada ga očekuje venčanje sa osobom koju ne voli, na brak je primora jer je porodica zapala u finansijsku krizu, i ima onakvu majku. Uostalom, Džek i Rouz su se upoznali tako što ju je džek odgovorio od toga da sebi oduzme život.

Dakle, kada smo ustanovili da je Rouz sigurno bila labilna, i u teškom životnom položaju. Tražila je ohrabrenje od nekoga, ali nikog nije bilo na vidiku. Zato je izmaštala Džeka, tako drugačijeg od njenog verenika.

[adsenseyu1]

Takođe, podseća ovaj forumaš, ne postoji fizički trag o Džekovom boravku na brodu. Čak i Rouz, kao starica, to priznaje lovcima na blago. Uostalom, zar bi ga zaista tek tako pustila da potone da je zaista postojao?

Zato je, uveren je on, Rouz sve izmaštala – da, čak i one vrele scene iz kočije, ili onu kada je slika golu.

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs / mirror.co.uk)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "DA LI JE OVO MOGUĆE?! Ceo svet je POGREŠNO razumeo radnju “Titanika”?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.