Da li ste među njima? Ovi horoskopski znakovi NAJVIŠE zarađuju

VIP ili ne?

foto: pixabay.com

Ovi znaci koriste svoju urođenu inteligenciju, kreativnu crtu ličnosti i snalažljivost, kako bi zaradili basnoslovne iznose novca.

Astrolozi su na osnovu odgovora i plata koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova došli do zanimljivih otkrića i tako se ispostavilo da Bikovi, Škorpije, Lavovi i Rakovi u proseku zarađuju više od 100 hiljada dinara mesečno, što je više od bilo kog prosečnog primanja.

Mnogi astrolozi povezuju novac sa drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bikovi i Škorpije, tako da ne čudi što su se ova dva znaka našla na listi najbogatijih.

[adsenseyu5]

Bik

Mnogi Bikovi pod uticajem Venere razviju prefinjeni ukus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

Škorpija

Škorpija takođe traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije čak i najskrivenije želje Škorpije mogu postati stvarnost.

Lav

Lavovi žele da ih primete i poštuju i veoma često to i postižu. Njihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi finansirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje poseduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima obezbediti visoke pozicije u različitim kompanijama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

Rak

Požrtvovane Rakove pokreće želja da obezbede svoju porodicu i brižno urede svoj dom. Kako bi to postigli, oni će razviti svoju radnu etiku i ambiciju, te će ova želja uskoro postati stvarnost. Vredni i uspešni Rakovi će najčešće nastaviti svoj život skromno, uživajući u blaženstvima i sigurnostima koje su sebi obezbedili.

[adsenseyu1]

Sajt CareerBuilder je u svojoj studiji došao do saznanja koji horoskopski znaci uglavnom najmanje zarađuju. Na vrhu liste znakova kojima zvezde i nisu nešto naklonjene se nalaze Vodolije i Jarčevi koji u proseku zarađuju ispod 35 hiljada dinara.

Vodolija

Maštovite Vodolije često slede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a taj raskorak se uočava i na njihovom finansijskom polju. Zbog svoje želje za idealima, ovi znakovi će često pronaći posao u javnom servisu ili humanitarnom radu koji će ih činiti zadovoljnima, ali će im doneti i plate koje su nešto ispod proseka.

Jarac

S druge strane Jarčevi teže priznanjima i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Ovo, naravno, ne znači da će svi Jarčevi i sve Vodolije biti potpuno neuspešne na svom finansijskom planu, jer na svetskoj sceni možemo videti i mnoge uspešne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Da li ste među njima? Ovi horoskopski znakovi NAJVIŠE zarađuju"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.