Do sad neviđeno: Hostesa SLUPALA dva vozila na Sajmu automobila u Beogradu!

Nezgoda

foto: Društvene mreže

Krajnje nesvakidašnja situacija desila se pre dva dana na Beogradskom sajmu automobila. Verovali ili ne – hostesa je uspela da slupa auto!

Kako Kurir saznaje, lepotica sa štanda “Forda” bila je glavni akter krajnje neočekivanog događaja. Ona je na nagovor kupca sela u auto i nesmotreno ga upalila.

– Auto je bio u prvoj brzini, pomerio se za metar-dva i udario i oštetio “Tojotino” vozilo sa susednog štanda. Niko nije mogao da veruje, niti je iko očekivao da će se to desiti. Odjednom je samo nešto puklo, posetioci sajma su ostali zatečeni. Svi su počeli da se okupljaju oko slupanih automobila, nekima je čak bilo i smešno – otkriva naš izvor.

Međutim, još uvek se ne zna da li će hostesa snositi neke sankcije i na koji način će morati da nadoknadi nanetu štetu.

– To zavisi od vlasnika štanda. Šteta je minimalna, a auto je već zamenjen drugim vozilom. Možda nije trebalo da pali auto usred hale, ali eto, desilo se – kaže naš sagovornik.

Iz Beogradskog sajma potvrdili su za naš list da se ovo zaista dogodilo, ali ne znaju kolika je šteta naneta.

– Na insistiranje kupca, hostesa koja stoji pored vozila je neoprezno upalila automobil i tom prilikom lakše oštetila vozilo na susednom štandu. Incident je prošao bez opasnosti po posetioce sajma – naveli su u odgovoru za naš list.

U svakom slučaju, uvoznik “Forda”, kompanija “Grand motors”, je za samo tri dana Sajma prodala čak 79 vozila, pa je ovaj znak bio samo dokaz da je “ford” talična marka za BG kar šou jer se ruše rekordi prodaje…

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Do sad neviđeno: Hostesa SLUPALA dva vozila na Sajmu automobila u Beogradu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.