Dobila je pismo od Donalda Trampa, ispravila pravopisne greške i poslala ga nazad u Belu kuću!

Intervju

Donald Tramp – foto: AP

Penzionisana profesorka engleskog jezika Ivon Mejson iz Atlante primila je pismo od američkog predsednika Donalda Trampa, ispravila pravopisne greške i poslala ga nazad u Belu kuću.

Mejson, koja je predavala 17 godina engleski jezik u jednoj srednjoj školi, izjavila je da bi to pismo bilo ocenjeno trojkom da je pisano u osnovnoj, a dvojkom da je pisano u srednjoj školi, prenosi britanski Indipendent.

Prema njenim rečima, pismo je sadržalo pravopisne greške, među kojima je bilo 11 primera pisanja reči “predsednik” i “država” velikim slovom.

Pismo koje je primila od Trampa, bilo je odgovor na pismo koje je napisala povodom pucnjave u školi na Floridi 14. februara u kojoj je 17 učenika poginulo.

Prema njenim rečima, pismo je verovatno napisao član osoblja, ne predsednik lično.

“Kada primite pismo sa najvišeg nivoa, očekujete da bar bude tehnički ispravno”, rekla je ona.

Mejson je to pismo uporedila sa pismom republikanskog senatora Lindzi Grejama, za koga je rekla da, međutim, piše divna pisma.

Ona je dodala i da odgovor Bele kuće nije posebno obuhvatio njen zahtev, budući da je ona tražila od Trampa da se lično sastane sa porodicama ubijenih učenika.

Trampova administracija često je ismevana zbog gramatičkih grešaka, a američki predsednik postao je poznat po tome što često u ranim jutarnjim satima objavljuje zapanjujuće Tvitove, pune gramatičkih i pravopisnih grešaka, poput “covfefe”, “Barrack” (Obamino ime), “politicons” i slično.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dobila je pismo od Donalda Trampa, ispravila pravopisne greške i poslala ga nazad u Belu kuću!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.