Doktor Milan Gnjidić: Darka Lazića smo zatekli na oko 3 metra od automobila u njivi

Luksuz

foto: Instagram/darkolazicofficial

Doktor Milan Gnjidić bio je član ekipe Hitne pomoći iz Pećinaca koja je u ponedeljak ujutro prva došla na mesto nesreće i zatekla prevrnuti BMW pored puta.

– Poziv smo dobili u 8.40 i stigli smo u rekordnom roku. Na mestu nesreće je bila policija i trebalo je da stignu vatrogasci. Povređenog pevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metara od automobila u njivi. Ležao je na boku.

foto: Kurir

Kada smo mu prišli i pitali ga šta oseća, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na levu polovinu grudnog koša. Bio je u polusvesnom stanju, te je pričao nepovezano – priseća se dr Gnjidić.

On je dodao da je povredu primetio i na pevačevom potiljku.

– Uradili smo sve što je bilo do nas, stavili ga na spinalnu dasku i prevezli do najbliže bolnice, u ovom slučaju KBC Zemun. Na putu do tamo delovao je uznemireno. Pokušavao je da odlepi čičak-traku, ali smo ga smirivali i trudili se da ga održimo budnim. Otvorili smo mu venski put i održavali tenziju stabilnom – rekao je za Kurir doktor Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika. Oni su obavestili Hitnu pomoć, a potom i vatrogasce.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Doktor Milan Gnjidić: Darka Lazića smo zatekli na oko 3 metra od automobila u njivi"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.