Doktor Roberto Pinoti: Imam fotografije unutrašnjosti vanzemaljske letelice, kao i bića koje nije sa ove planete – FOTO

Otkriće

foto-ilustracija: pixabay.com

Bilo je lepo oktobarsko veče 1957. godine u Frankavili, gradiću na obali Italije, ali će se nešto neuobičajeno desiti.

Bar sudeći prema svemirskom ekspertu i sociologu koji tvrdi da je video vanzemaljca koji je nosio nešto što je ličilo na naočare da sakrije oči. Onostrano biće je sletelo svojim svemirskim brodom u blizini mesta i čak pustilo dvojicu meštana da uđu unutra.

Doktor Roberto Pinoti (73) je naveo da su bića, veoma nalik na ljude, zapravo često posećivala Zemlju i čak pozirala za fotografisanje. Prema njegovim rečima, oni su samo želeli da se sprijatelje. Serija fotografija od kojih podilazi jeza, doduše previše “zrnastim”, objavljena je u njegovoj novoj knjizi “UFO contacts in Italy“.

Doktor Roberto Pinoti – Printskrin/Youtube: Sirius Disclosure

Autor tvrdi da ima fotografije unutrašnjosti vanzemaljske letelice, kao i biće koje nije sa ove planete. Letelica je u prečniku imala 24 metra, a sama kabina je imala 10 metara, tvrdi dr Pinoti koji je takođe osnivač italijanskog Nacionalnog UFO centra.

On u izjavi kaže:

– Ove retke i izuzetne fotografije, kao i dve fotografije navodnog vanzemaljskog pilota… objavljene su ovde po prvi put.

foto: Flying Disk Press

foto: Flying Disk Press

foto: Flying Disk Press

Prema rečima Filipa Mentla, bivšeg direktora istrage u britanskoj UFO asocijaciji, treba da imamo otvoren um, ali i da budemo skeptični vezano za ovakve i slične tvrdnje.

– Najlakše je reći da je nešto prevara ili laž, bez ikakve istrage.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Doktor Roberto Pinoti: Imam fotografije unutrašnjosti vanzemaljske letelice, kao i bića koje nije sa ove planete – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.